Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

mam takie male pytanko ;-) nie wie ktoś może jak nazywa się taki film o takim psychopatycznym mordercy który odcinał ludziom różne części ciała i chciał z nich złożyć ciało Chrystusa na krzyżu ? juz od daswna szukam tego filmu ale nie moge znalesc tytułu ;-(

widzialem juz chyba wszystko.. draznia mnie komedie jak supersamiec a kocham filmy jak budka telefoniczna, siedem, fracture etc...

poleccie mi cos naprawde fajnego bo juz zatracam sie w braku dobrych filmow ...... :/

Film familijny: co 100 lat na ziemię powracają m.in Dracula, Frankenstein. Aby się ich pozbyć trzeba przeczytać zaklęcie po niemiecku. Grupie dzieci żyjących w czasie przybycia "potworów" pomaga Niemiec mieszkający w sąsiedztwie. Tyle wiem jeśli ktoś zna tytuł filmu niech go poda:)

Witam, w tym roku zdaję maturę, na która wybrałem temat "Dzieła literackie i ich adaptacje filmowe". Bardzo bym chciał opisać czarne kino,które porusza problemy czarnej społeczności. Jeżeli znacie takie filmy wraz z książkami to proszę o tytuły...

Oglądałem w kinie bardzo mi sie podobał i stwierdziłem, że musze go mieć w swojej wideotece. Kupiłem wrzuciłem płytke do odtwarzacza myśle sobie obejże jeszcze raz.

Włączam a tu na początku reklama kibli. No ręce mi opadły !!!! Czekasz na baśniową magiczną opowieść a tu sru... pierdząca babka na klopie normalnie...

Witam
Parę lat temu oglądałem super śmieszną a za razem głupią komedie.
Niestety nie mogłem obczaić jak się ten film nazywa.
Podam parę charakterystycznych scenek dla tego filmu :
więc tak jak wyglądał bohater mały chłopak, długie <raczej rude> włosy nietypowa fryzura.
scenki:
1. Szedł zima w nocy przez jakieś...

więcej

Czy zna ktoś jakieś ciekawe amatorskie filmy akcji polskie i zagraniczne i podałby do nich linki.

Rok temu obejrzałam film, był on o facecie który był tajnym agentem (aktualnie był w mafii) miał on synka w wieku gdzież z 9 lat. Synek miał kolegę Oleg (chyba ) miał na imię ale głowy nie daje. Pewnego razu ten jego syn z kolega podpatrzyli jak ojciec chowa bron w piwnicy ( musial ja ukryc bo byl to jedyny dowód w...

Hej jakie znacie fajne filmy, które można oglądnąc w świeta?
Love Actually to mój ulubiony film świateczny :)

Właśnie, jak w temacie.
Chodzi mi o produkcję telewizyjną.
Fabuła, z tego co pamiętam, przedstawiała się następująco:
Porwano dwie kobiety(?)reporterki(?), które jednak uciekły kidnaperom i ukryły się u jakiegoś mnicha buddyjskiego który kazał im ogolić głowy i udawać jego uczniów(?)..
Może ktoś kojarzy coś...