Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Prosze Was bardzo o pomoc.
Jakie filmy opowiadają o rozpadzie rodziny, który jest konsekwencją nałogów i uzależnień ?

Szukam takich filmów i liczę na waszą pomoc.
Z góry wielkie dzieki

Pozdrawiam, skolukmar

czy ktos wie, jak nazywa się rezyser filmu S.O.S. DLA TOKYO (z serii GODZILLA) i z którego roku jest ten film?
maciek

jakie najlepsze filmy psychologiczne,np. o tematyce narkomanii ogladaliscie..typu trainspotting,requiem dal snu...

Hej!!! Jestem nowa i uwielbiam serial ,,Sex and the City''. Jestem ciekawa co sądzice o tym , że niedługo wejdzie duży ekran, w wersji kinowej, i w ogóle co sadzicie o tym serialu. Pozd

witam serdecznie
film to komedia romantyczna o tematyce lekko świątecznej. jakieś kilka lat temu leciało w tvp 1.
film zaczyna się tym jak matka z córką wchodzą do jakiegoś biurowca, czy tam supermarketu i kradną, są złodziejkami.
zostają przyłapane i zająć się nimi ma młody strażnik, policjant. w związku z tym że...

więcej

widzialem chyba zapowiedz kiedys. jacys faceci stoja w pokoju w kólku i kazdy przystawia pistolet do glowy faceta obok. jesli dobrze pamietam to w pewenj chwili gazsnie swiatlo i pada strzal. taka rosyjska ruletka. prosze o podpowiedz co to moze byc za film!! dzieki . slavko

Mam prośbę byście mi odpisali czy opłaca się iść na film Apocalypto. Miałem iśc w niedziele ale miałem jakieś takie uczucie że to strata pieniędzy, jak sądzicie ?

film z serii american pie, wieczny student...film nowy nieco podobny do american pie 6 tzn rywalizacja miedzy bractwami z tymze jeden z glownych bohaterow jest w tym"zlym"bractwie i przebiera sie za kurczaka itp zeby go tam przyjeli.tytul?

Witam.
Ja poszukuję filmu świątecznego. Milioner wynajmuje kobiętę i jej córkę, aby udawały przez okres śiwąt przed jego szefem (lub kontrahentem), że są jego rodziną. Nie pamiętam obsady, bo inaczej łatwiej byłoby mi na filweb znaleść tytuł po bohaterach.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam

Witam!
szukam filmu w którym gość (domyslam sie ze z wiezienia) został przysłany na jakąś "rechabilitację" do domu w którym był ksiądz - który-jak się dalej okazało miał raka mózgu i dziecko z porażeniem mózgowym.
Ten zesłany koleś (nie pamietam jago imienia) mial za zadanie upiec szarlotkę z drzewa, z którego wrony...

więcej