Witam wszystkich hmm moze tu uzyskam jakas pomoc.
Otorz jakies moze 15 lat temu widzialem film i nie pamietam tytul
a co w nim bylo hmm : kojaze takie motywy grupa jakis uciekinierow dostaje sie do jungli i tam zaczynaja ich gonic tacy mali ludzie takie jakies dziwne plemie i ta grupa strzelala do nich raz po raz...
Witam
Poszukuje filmu ktory byl emitowany conajmniej 12-15 lat temu w TVP 1 lub 2 .
Film opowiadal o 2 policjantach , trafiaja na sprawe jakiejs prywatnej mega firmy ktora posiada aparature do ozywiania ludzi i uzywa jej do wskrzeszania przestepcow. Pamietam scene ze strzelanina trwa i nie moga zabic zlodziei ,...
Witam.Jestem fanem horroru.Mam ponad 200 filmow w kolekcji.Proszę o tytuly ciekawych horrorów,najlepiej tych wyprodukowanych przed 2000r.Moja lista:
1,Ab-normal Beauty,2004,Ab-normal Beauty,
2,Acacia,2003,Akacja,
3,Alone in the Dark,2005,Alone in the Dark: Wyspa cienia,
4,Amityville 1,1979,Amityville...
Witam
Poszukuje filmu ktory byl emitowany conajmniej 12-15 lat temu w TVP 1 lub 2 .
Film opowiadal o 2 policjantach , trafiaja na sprawe jakiejs prywatnej mega firmy ktora posiada aparature do ozywiania ludzi i uzywa jej do wskrzeszania przestepcow. Pamietam scene ze strzelanina trwa i nie moga zabic zlodziei ,...
Witam wszystkich!
Jest to moja pierwsza wypowiedź na tym forum, nie wiem czy w odpowiednim dziale itd. ale licze na waszą wyrozumiałość. :) zaglądałam na filmweb wielokrotnie ale potrzeba waszej pomocy przyspieszyła moja decyzje o założeniu tu konta:)
konkretnie chodzi o mature! :O a dokładnie: mam temat na...
Kiedys na TVN byl transmitowany serial okolo godziny 22:00 (5-8 lat temu).
Opowiadal o losach kobiety genialnego psychoanalityka ktora mieszkala w remizie strazackiej wraz ze swoja corka lub synem. (dodam ze byla niezle chroniona tam :P) i scigala seryjnych zabojcow...
W jednym z odcinkow byl motyw kiedy to...
Grał w nim P.Belmondo,akcja podobna do ,,Złota dla zuchwałych" tylko dzieje się w Afryce płn (Algieria,Tunezja?)w czasie II w.ś. Mam dziwne wrażenie że mógł to być pierwowzór dla Amerykanów
o kurcze!cóż za innowacja!!!!jestem pod wrażeniem-po raz pierwszy w poprz. komentarzu użyłam "barometru"-a tu prosze-to się pokazuje! :))
hmmm :)
przepraszam,że tu pisze o takich zeczach ale juestem pod wielkim wrażeniem tego jak się filmweb rozwija,a że zaglądam ostatnio rzaddziej to każda innowacja mnie cieszy jak...