Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam takiego filmu związanego ze świętami, jakiś niemiecki tytuł, o chłopaku który był na uczelni i umówił się z ojcem że jeżeli wyrobi się na święta na konkretną godzinę to dostanie porsche. Po drodze miał różne dziwne przygody nie kojarzę tytułu jest ten film w serwisie filmweb bo kiedyś trafiłem na niego...

Kto oglądał bo ja już dzięki mojemu synowi (Jaś lat 8)jestem mile zaskoczona naprawde miłą zabawą.Film jest trójwymiarowy i to największa frajda bo bawiłam się jak dziecko.Niemożna oprzeć się chęci łapania np:płatków śniegu.Oczywiście żywiołowo reaguje się gdy coś spada czy przewraca się w stronę widowni poprostu sobie...

więcej

Jakie znacie fajne filmy? Takie, które wam sie podobają. Byle żeby nie horrory, chyba że jest super ;)
Może coś w stylu: (te filmy mi się podobają i jest ich o wiele, wiele więcej)
- Titanica
- Posejdona
- Jumanji
- Resident Evil
- Step up
- Honey
- Matrix
- X-Men

Szukam muzyki która leci na początku filmu bardzo pilne!!

użytkownik usunięty

co o nim wicie? czy nie mylicie go przypadkiem z kinem rodem z chin? bo widzę że dziś to częsta przypadłość, kiedy ktoś mówi, że Jet Li to Japończyk a klasztor szaolin to film z Japonii. jaka była wasza przygoda z kinematografią Kraju Kwitnącej Wiśni? czy jest ona popularna tak jak o tym się mówi? jacy są wasi ulubieni...

więcej

Siemanderko Ludzie!!Szukam tytułów nikonwencjonalnych filmów poddam parę tytułów żeby sprecyzować swój gust "Big Lebowski" , "Prawdziwy Romans" , "Delikatessen" , "Snatch" jeśli możecie to rzućcie jakies ciekawe tytuły dzięki pozdrawiam!!!

Hej,pozdrawiam wszystkich webskich filmowców.
Mam pytanie- czy znacie tytuły filmów o tematyce umierania, żałoby lub przewlekłej choroby. Potrzebuję tytułów. Mi przychodzą do głowy filmy , gdzie głównymi lub jednymi z głównych wątków, są właśnie poruszone przeze mnie tematy: "Moje nowe życie", "Stalowe magnolie" i "4...

więcej

byłbym wdzięczny za jakiś namiar na ten film w necie, niekoniecznie, choć byłoby miło, z polskimi napisami.

Film nadany kiedyś w TVP, to było pod koniec lat 90.
Opowiada historię grupy nastolatków i ich nauczycielki uprowadzonych przez kilku zamaskowanych gości.
Akcja rozgrywa się gdzieś w górach, jakieś skałki, drzewa, jaskinie.
Na koniec porwani zabijają swoich porywaczy. Ostatnia scena przedstawia ów grupę w klasie,...

więcej

Szukam filmów podobnych do "Doom" albo "Resident evil" piszcie swoje propozycje.