Otóż ja bardzo lubię horrory i thillery o tematyce religijnej i psychhologicznej, demony, egzorcyznmy niewyjaśnione zjawiska itp...
takie jak na przykład :
*Egzorcysta
*Siedem
*Słaby punkt
*Egzorcyzmy Emily Rose
*Demon historia prawdziwa
*Odkupienie
*stygmaty
i teraz goraca prośba do was wszystkich zebyscie...
Witam!!!
Szukam intensywnie 2 obrazow:
1.Fabula mniej wiecej:Umiera ojciec w pewnej rodzinie,matka wraz z (bodaj 3 dzieci) wyrusza do swoich rodzicow na iwes,dzieci przez wiekszosc filmu sa zamkniete w (bodaj) jednym pomieszczeniu,najbardziej pamietam ponury dom na wrzosowiskach i pilnujace te dzieci psy. w trakcie...
"Nowe seriale telewizyjne można nazwać brakującym ogniwem pomiędzy powieścią a kinematografią. Dziś "Trylogia" miałaby sześć sezonów - nie tomów."
Nowy, całkiem trendy krok w dziedzinie kinematografii - Jak myślicie, czy profesjonalne i wciągające seriale "sezonowe" z wartką akcją i trzymającymi w napięciu...
"Nowe seriale telewizyjne można nazwać brakującym ogniwem pomiędzy powieścią a kinematografią. Dziś "Trylogia" miałaby sześć sezonów - nie tomów."
Nowy, całkiem trendy krok w dziedzinie kinematografii - Jak myślicie, czy profesjonalne i wciągające seriale "sezonowe" z wartką akcją i trzymającymi w napięciu...
znacie jakieś fajne filmy młodzieżowe, jeśli tak to prosze napiszcie tytuł chodzi mi konkretnie o coś typu "urwany film" , ale komedie tez moga być. ;)
Hej!! Jestem ciekawa jaki jest według was najlepszy film świąteczny. Według mnie to ,,święta w Connecticut'' i zwariowana komedia z rodziną Grizwoldów[ chyba żle napisałam ]tylko zapomniałam tytułu..
witam ;) od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pewien serial animowany ale nie wiem jak sie nazywal...
byl on o takiej dziewczynce którą mama jak wypuszczala na dwor to kazala psu ją pilnowac i ta dziewczynka wszedzie biegala a ten pies nie mogl za nia nadazyc i ona zawsze jak kogos spotykala to tak pytala " a po...
Czy ktoś z Was zna może jakieś bardzo dobre mroczne filmy. Nie chodzi mi tu o krwawe jatki gdzie pada 1000 trupów a flaki fruwają w powietrzu. Mam na mysli dobry stylowy thriller gdzie nie ma jednoznacznego podziału na dobrych i złych; gdzie każdy bohater skrywa jakąś tajemnicę i jest niejednoznaczny w ocenie