czy w naszych czasach istnieją "rozpustnicy"? pewnie nie jestem jedyną kobieta ktora z chęcią oddałaby sie takiemu rozpustnikowi jak Johnny Depp;) jezeli jestes Libertine, napisz coś o sobie i o tym co sądzisz o filmie
moje pytanie jest dość nietypowe i być może zmuszające do głębszego zastanowienia się, lecz bardzo ważne dla wszystkich filmowców...i dla mnie;)
"Co powinien mieć film, a czego nie powinien, aby był dobry?"
Nie pytam się wielkich krytyków. Pytam się Was, o Wasze opinie na ten temat
Film kończy się chyba jak lecą za jakimś sygnałem a na końcu okazuje się, że to nadaje antena czy radio, które leciało w kosmos z pierwszą nasza sondą.
Jak w temacie poszukuję tytułu filmu, w którym główny bohater (student) zakłada firmę pod nazwą (chyba) "Cyfrowe marzenia" i wprowadza ją na giełdę(czy coś takiego - ogólnie film o ekonomii i przegranych marzeniach:). Widziałem go daaawno temu, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani znaleźć na filmwebie....
Proszę o pomoc, bo nie znam tytułu filmu a bardzo mi na nim zależy. Film jest o łyżwiarstwie figurowym. Dziewczyna na początku filmu jeździ na łyżwach w jakimś turnieju ale się przewraca i ma kłopoty z kolanem. Potem poznaje jakiegoś chłopaka, ale się nie lubią. On specjalnie uczy się łyżwiarstwa, a potem okazuje się...
więcejCzy wie ktoś może gdzie mogę znaleźć ten film bardzo mi na nim zależy w amarantowej matni - trapped in a purple haze 2000.
hey, mam pytanie, szukam tytulu jednego filmu, nie wiem o nim nic oprocz tego, ze akcja sie dzieje w czasach rzymskich i ktos mial wypic litr kobylego potu, jest to komedia, dzieki z gory.
Film był o jakiejś dróżynie futbolewoj, którą ktoś tam zlepił z bodajże byłych zawodników. Dla ułatwienia pamiętam tylko jedngo z nich.Irlandczyka, który był kopaczem i zawsze wychodził z papierosem, no i chyba jakaś mafia go szukała czy ktoś tam. Za pomoc dzięki.