Jakie waszym zdaniem są najlepsze filmy? Dlaczego właśnie te? Piszcie swoje opinie, a może dzięki waszym wypowiedziom ktoś sięgnie po te gatunki filmowe, na które wcześniej by nie spojrzał?
jakie piosenki najbardziej kojarza sie wam z jakimis konkretnymi filmami?? kiedy ja slyszycie tonie myslicie kto ja spiewa czy jaki ma tytul tylko zjakiego jest filmu =P Ja mam kilka
1)I'm in heaven ZIELONA MILA
2)Everything i do i do it for you ROBIN HOOD
3)All for one TRZECH MUSZKIETEROW
4)Lovefool ROMEO I...
Witam .Pytam się o film ostatnio leciał na tvp 1 lub tvp 2 o kobiecie której zmarli w wypadku samochodowym rodzice i ona poznaje mężczyzna ,ona byla niby chora psychicznie i widziala kobietę któej nikt niewidzial na końcu okazało się zę to dziewczyna jej męża ,on chciął zabić tą dziewczynę ale ona powidxiala że jest z...
więcejjak nazywa się utwór, który słyszymy w filmie untergang w momencie, kiedy traudl przechodzi pomiędzy ruskimi żołnierzami, podczas gdy ci tańczą, piją i właśnie tę piosenkę śpiewają (po rusku). wydaje mi się, że jest to piosenka pt. Jablotschko (z niemieckiego). niestety zmylił mnie oficjalny soundtrack do filmu, gdzie...
więcej
zadaje to pytanie akurat tu gdyz moze otrzymam odp, pytalem juz wczesniej ale niestety nie zupelnie trafiono:(, once again,
jedna z 1wszych scen filmu (o ile nie 1wsza, nie pamietam dokladnie) to scena gdzie jakas azjatka w windzie biurowca odbiera komorke, telefon dzwoni chyba kilka razy tak i nikt nie odp.. w koncu...
szukam filow w ktorych sie duzo tanczy i spiewa=) i jeszcze takich o sporcie (najlepiej pilka nozna i skateboard, ale nie tylko), hiszpanskich czy meksykanskich, ciekawych biografii ... jak ktos cos zna fajnego i nie tak oklepanego to wpisujcie. z gory dzieki =D
Poszukuję napisów do filmu Mockingbird don't sing (Ptaszek w klatce)a doslownie - Drozdy nie śpiewają. Ten film jest bardzo mało znany, i ngdzie nie mogę znalezc napisów. Lecz moze ktos z was posiada. Byłabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mi pomógł. W nim cała nadzieja!!!!!
(moj email - bo_zu@wp.pl)
Witam.
Poszukuję filmu (sam go nie widziałem, ale ktos mi mówił o nim - wydał sie ciekawy) opowiadającego historię młodych azjatyckich chłopców uwięzionych na wyspie. Z tajemniczej wyspy może wydostać sie jedna osoba, więc chłopcy uzbrojeni w różnego rodzaju bronie muszą pozabijać się na wzajem. Jest to trudne, gdyż...