Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli jeszcze nie oglądaliście tego filmu z udziałem Ambera Bensona, Scotta Blooma, Kevina Connolly, Leonarda DiCaprio ... to czas najwyższy ... rewelacyjny film opowiadający o przyjaźni grupki młodych ludzi, którzy spędzają sobotnie wieczory w knajpie DON'S PLUM ... cięte, odważne teksty ... spontaniczne dyspoty i...

zona opowiada mi o jakims filmie z lat 90 tych o motocylistach z ktorych jeden zakochal sie w jakiejs panience , podabno byla w tym muza everybodys free jakies sugestie bede bardzo wdzieczny :))
oddwdziecze sie jak umiem filmowo :)

Tego z Melanie Griffith?

Witam!
Jakie znacie filmy o problemach homoseksualistów.
O ich ciężkim życiu w nietolerancyjnym społeczeństwie.
Pozdrawiam Serdecznie.

jak w temacie.
(dotyczące Bożego Narodzenia; animowane także)

Bardzo bym był bym wdzięczny jeśli pomógł by mi ktoś przypomnieć sobie tytuł filmu jaki kiedyś oglądałem.
Pamiętam że w tym filmie była taka scena kiedy główny bohater jedzie windą i ktoś pomaga pozbyć mu sie wszystkich podsłuchów jakie mu zamontowano miedzy innymi w marynarce butach, długopisie, zegarku. Wcześniej w...

więcej

Piszcie jakie są wasze ulubione kreskówki!!

Chciałam się zapytać czy wiecie może czy istnieje taka możliwosc żeby użytkownucy Filmweb-u mogli samemu dodać kino jeżeli nie ma go w katalogu kin znajdujących się na stronie? Jeśli jest taka mozliwość to prosze o wytłumaczenie w jaki sposób. Dziękówka z góry

.. no właśnie, jeśli już oglądaliście to czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu tytułu piosenki kiedy jeden policjant wchodzi do jakiegoś "klubu" i idzie korytarzem, pokazują wtedy nagie panie ^^ Jak kojarzcie to proszę o odpowiedź. pozdrawiam:)

Jakie są wasze ulubione?
Czy nie uważacie, że są kręcone wyłącznie dla kasy?