juz kiedys tego probowaliscie? Macie w tym jakies doswiadczenie? Skoro jest tutaj tylu fanow filmow bycmoze sa wsrod nich bardziej aktywni i tworczy,ktorzy probowali badz chcieli stworzyc cos wlasnego..
Witajcie!
Kieruję się tutaj z prośbą do stalych bywalców filmweb'u. Poszukuję filmów o tematyce związanej z seksualnością czlowieka, oraz z bi- i homoseksualizmem. Za wszelkie tytuły będzie wdzięczna:)
I jeszcze jedno: czy orientuje się ktoś może z jakiego filmu pochodzi ten urywek:...
Mam juz dosc tej szarzyzny i bylejakosci ! Filmow o niczym i robionych "na kolanach" . Czas na cos nowego ,świezszego ! No wlasnie ... Chcialabym zobaczyc polski film ,ktory prezentowalby nowa jakos ,ktory bylby swiezy i pelen glebi . Moglby mnie zirytowac ,ale tak pozytywnie jak filmy Almodovara :) Poruszyc jakies...
Dlaczego jak jestemzalogowana i wchodze na jakis film to nie moge napisac oceny ani nic takiego?? Wyswietla sie ze jest jakis blad...=/ czy ktos moze wiei moglby mi powiedziec co jest?? Prosze...=)
...każdy szuka jakiegoś filmu, a ja znalazłem! i chcę się pochwali... w zeszłym roku zapytałem tu o serial z dawnych lat, czarno-biały, o jakis zdarzeniach nadprzyrodzonych, ufo, tajemnicach itd... coś w stylu 'z archiwum x', czy 'po tamtej stronie'... no i wreszcie to znalazłem... a to było cholernie proste...
...ten...
Szukam tytułu pewnego filmu, w którym pewien człowiek (chyba archeolog) został skazany i wywieziony na Syberię, film leciał kiedyś na Polsacie, pomocy...
kiedy dodaje film do ulubionych nie ma go na moim blogu?
dlaczego?
wie ktoś?
proszę o odpowiedz jak najszybciej.
Może wiecie jaki tytuł nosi film: Dwoje dzieci ma szkatułkę i dają sobie różne zadania, potem dorastają zakochują się w sobie ale gra nadal trwa. Film jesr francuski!