Wszystkich tych, którzy maja łeb pełen filmów, a przy okazji sami lubią coś pokręcić, zapraszam na mego bloga, gdzie znajdą odnośnik do wszyskich informacji dotyczących projektu "Zmęczona Śmierć" który ma na celu połączyć wysiłki wielu niezależneych filmowców.
Hej! Szukam tytułu filmu z pogranicza horroru i SF w stylu powieści Kinga. Akcja dzieje sie w małym amerykańskim miasteczku gdzie nagle wszyscy tracą świadomośc. Po pewnym czasie jednak ją odzyskują lecz okazuje się że kobiety zaszły w ciążę. Po 9 miesiącach rodzą sie dzieciaki o platynowych włosach. Pomóżcie bo mnie...
więcej
Film podobny do sin city
Szukam filmu komedii, o miasteczku które było sterroryzowane chyba przez szeryfa i w którym wygnaniec miał zaprowadzic porządek. był to koleś którego ukochana pracowała chyba w barze albo tańczyła w klubie gogo. Film był trochę jak komiks dlatego podobny był do sin city.
Z całą pewnością Wielu z was opiera się na ocenach umieszczonych na FW. Jakie było wasze największe rozczarowanie związane z wysoką oceną filmu( a więc i duzymi nadziejami jakie pokładaliście w filmie)? Dla mnie chyba takim filmem była nowa Szklana pułapka. Dla mnie nudy jakich mało a na portalu ocena ponad 8 przy tak...
więcejWłaśnie powracam sobie do serialu animowanego Batman: Animated Series z początku lat 90 i wszystko pięknie fajnie ale denerwuje mnie jego kostium, ten szary, taki jak miał w filmach z 1966. Wygląda okopnie, rajtuzy takie na dodatek szare. Żeby Batman w filmach Burtona, Schumachera i Nolana tak wyglądał to by było...
pamietam ze byl kiedys taki film znam dobrze jedna glowna scene w nim a nie znam tytulu . Chodzilo o to ze byla taka gra gdzie w jakim pomieszczeniu jakis koles zaprosil roznych ludzi i zrucil im z gory roznego rodzaju bron i mieli sie zabijac nawzajem i wygra ten kto zostanie przy zyciu ))) film jest dosc...
Bardzo prosze was o pomoc, moge opisać pare scen:
Rodzina mieszka w schronie z synem, schron jest bardzo duży, mieszkaja w nim od narodzin syna (syn sie urodził w tym schronie). Uczą go wszystkiego co sami umią: tańczyć, matematyki itd. Po paru latach (21 mi sie zdaje) zaczyna brakować im jedzenia, i mąż czyli głowa...
Szukam tytułu filmu chyba produkcji RUS, film opowiada historię pewnej dziewczyny, która opiekuje się młodszym bratem. Nie powodzi im się najlepiej, z pomocą przychodzi im typek, który podrywa dziewczynę i obiecuje jej kokosy, ta mu wieży etc. następnie proponuje jej wyjazd za granicę ona się zgadza. Wyjazd kończy się...
więcej
Witam,
możę ktoś pamieta tytuł filmu, który rozpoczynał się sceną jak para młodych ludzi (kobieta i mężczyzna) kucom się w pokoju na łóżku, tak na maksa, że mało co do rękoczynów nie dochodzi po czym okazuje się że oni robili to tylko tak dla żartu. Sory ale tylko tyle z tego filmu pamiętam.
pozdrawiam,
Jack