Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

oglądałam go już dość dawno, opowiadał o mężczyźnie, który czasem zamieniał się w kobietę. To co pamiętam, to to, że on tego nie kontrolował, nie był "nią", ona go jakby przejmowała. Np. była scena jak się jakoś przywiązał do czegoś, aby ona nie mogła nic zrobić. Do jakiegoś pala w jadalni czy jakoś tak. Albo ustawiał...

więcej

Film opowiadal o chloapku ktory ladnie malowal i dziewczynie co mieszkala z babci w domu na wzgorzu przy morzu ten chlopak zakochal sie w tej dziewczynie ale gdy dorosli ich drogi sie rozeszly ona wyjechala poniej ten chlopak mial wystawe swojch obrazow i znowu sie spotkali wie ktos moze co to za tytul. Z gory dzieki

Witam,
poszukuje jednego filmu z kartegorii XXX - kiedyś widziałem jego urywki, lecz nie wiem jak on się nazywa.
Akcja filmu działa się w więzieniu dla kobiet. Były trzy kobiety (gł. postacie). Jedna z nich była Chinką. Film był dość ciekawy :)
Jeśli ktoś zna tytuł wyżej opisanego filmu proszę o pomoc

Witam!
Co moglibyście polecić na noc filmową. Taką domową oczywiście. Biorąc po uwagę że mniej więcej oglądać by się zaczęło o godzinie 21, średnio licząc po dwie godziny na film, więc w granicach ludzkiej możliwości dało by się obejrzeć z 3-4 filmy. Proponuję na początek coś trudniejszego w odbiorze ? jakieś dwa...

Zna ktoś moze jakis horror (oprócz the blair witch project) Nakręcony "Amatorską kamerą" ??:D

Witam
Wpisujcie tytuły głupawych amerykańskich komedyjek w stylu np EUROTRIP

Czy nie wie ktoś z was, czy jakies kina w Warszawie mają zamiar wkrótce zrobic maraton obu "Grindhouse'ów"? Byłem zdolny i nie poszedłem na DP wcześniej, a teraz grają to tylko w Arcadii o godz. 21.45 i w Kinotece w tygodniu (nauka).

Pilnie potrzebuje tytułu filmu o grupie szkolnych perkusistów z arizony ( co to miejsca nie jestem pewien ) grają w nim sami czarni aktorzy . Proszę o szybką odpowiedź . Film ten był ok. 1 mies. temu w polsacie w niedzielnym kinie familijnym

Witam!
Chciałbym obejrzeć jakiś romantyczny film, z najlepiej smutnym zakończeniem (coś w stylu ?Słodki listopad?). Nie chodzi tu o jakąś romantyczną komedie. Coś bardziej odpowiedniego na miły wieczór w dwie osoby. Co możecie mi polecić? Z góry dzięki.

Hej. Szukam tytułu pewnego filmu. Film przedewszystkim opowiada chyba o rozprawie w sadzie. Sadzony jest ojciec który zabil dwoch facetow ktorzy wczesniej zgwalcili i zabili jego kiluletnia corke. Pamietam tylko scene finalowa, gdy obronca opowiada w koncowej przemowie cala historie tej zbrodni i to jaka musiala byc...

więcej