Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję tytułu piosenki z "Facetów w czerni" którą, jak podejrzewam, śpiewa Elvis Presley. Chodi o moment, w którym J i K jadą autem i młody włącza napęd specjalny ;) Prosze o pomoc :)

Witam,

nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu

streszczenie :

ojcu zostają odebrane dzieci i powysyłane do domów dziecka - każdy z braci przeżywa dramat zostają rozdzieleni - ojciec próbuje odzyskać synów udaje mu się to po kilku latach - dzieci wracają do ojca i są nie do poznania - prawdziwy dramat...

o ktorym nie wiem nic i pamietam tylko jedna, ale za to niepowtarzalna jak dla mnie scene: brunetka w bialej sukni rozsypuje z muru zamku platki kwiatow do fosy pelnej wody. podczas ich opadania zmieniaja one kolor na intensywnie-krwisto-czerwony w sposob obledny po prostu. jezeli ktos przez przypadek wie co to za film...

więcej

Witam bardzo serdecznie. Chcialbym prosic o pomoc. Wybralem na ustna mature z jezyka polskiego temat: " Mlodzi i gniewni w literaturze i filmie. Omow na wybranych przykladach." Czy moglby ktos podac mi kilka przykladowych tytulow filmow ktore moga okazac sie przydatne w pracy nad powyzsza prezentacja? Bede bardzo...

Jest to film z tego co pamiętam francuski z roku 2002/2003. Film opowiadał o chłopaku i dziewczynie, którzy znali się od dziecka a potem zostali rozdzieleni. Charakterystyczne dla tego filmu jest kolorowe pudełko do którego wkładali oni kartki z czynnościami jakie robili. Bardzo mi zależy na tym tytule.

i prosze o pomoc

chodzi o film w którym dziewczyna wierzy w przeznacenie i jak poznaje chłopaka to sprawdza czy sa sobie przeznaczeni
np.
-wsiadaja do wind i naciskają piętro i sprawdzają czy wysiądą na tym samym
(mineli się)
-piszą swoje numery telefonów- ona w książce on na bankoncie
i puszczają te rzeczy w...

więcej

PROSZE BARDZO BYSCIE PODALI FILMY ZWIAZANE Z TANCEM JAKIE ZNACIE Z GORY DZIEKI

Cena 5,99. To juz bylo, wiec powinni obnizyc...

Byl 24 lub 25tego wrzesnia w Tele5 lub Poslat2 international (bylem za granica i przypadkiem ogaladlem przez sat). Nie natrafilem niestety na tytul a film byl bardzo mily ;)

Fabula filmu obracala sie wokol braci? oraz kilku przyjaciol i ich losow krazacych wokol branzy filmwej.

W skrocie: na Wegry przylatuje...

Jaki tytuł ma piosenka którą kończy sie film ??, z góry wielce dziękje ,pozdrawiam :)