Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy możliwe jest odszukanie filmu jeżeli znam tylko kraj producenta,orientacyjny czas nakręcenia i treść?

Zostały wydane właśnie 2 filmy z zapowiadanej kolekcji 6 filmów, podobno miały być wydane w najlepszej jakości technicznej a tu się okazuje że dźwięk jest w mono.
Filmy pojawiły sie na stronie sklepu TVP.
http://info.sklep.tvp.pl/

Oglądałam go już dawno temu jakieś 10 lat na tvp1.Dokładnie fabuły filmu nie pamiętam, wiem tylko tyle,że był on o młodej kobiecie, która odziedziczyła połowe zamku i posiadłości, które chciała sprzedać, do momentu gdy przybywa obejrzeć zamek gdzie jest oprowadzana przez starszego mężczyzne i tam poznaje młodego...

jak sami widziecie maria belo wyglada słabo w nowej mumi kto według was powinien za nia zagrac? ja wacham sie pomiedzy elishom cuthbert a jennom jameson może jeszcze alexis love ale chyba jest za młoda a bohaterka do zagrania jest po czterdziesce

Pamiętacie ten film grała tam Alanis Morisette jak ta piosenka się nazywała?? proszę piszcie:)

Co o tym myślicie? Ja uważam że to może być bardzo ciekawe przedsięwzięcie. Więcej szczegółów o obsadzie na moim blogu. Pozdro!

Witam,
Niestety przegapiłem początek kolekcji przekroju festiwale festiwale czy moglibyście napisać jakie dotychczas wyszły w niej filmy ???

Chodzi o to, że szukam pewnej telenoweli z dzieciństwa. To było jakieś hmm, 7-10 lat temu. Leciała chyba na programie "p1". Nie jestem pewna. A była ona o tym (właściwie nie wiem czy to telenowela), że była taka dziewczynka, która miała dwie fałszywe przyjaciółki. Ta dziewczynka nie miała mamy, bo umarła chyba. I...

Słuchajcie :P Potrzebuje zdjęć z filmu Akwamaryna. Macie jakieś ??

Nie pamietam dokładnie ale z tego co wiem jest to dosc stry film w ktorym jakiś biznesmen założył się że przeżyje jakiś czas na wysypisku. Bardzo prosze niech mi ktos poda tytuł!!