Witam
poszukuję francuskiej komedii (z lat 70), chyba francuskiej ale co do komedii to jestem pewien w 100%. :)
Film ten kiedyś widziałem w Tv , pamiętam tylko tyle że opowiadał historię rodzinki udającej sie samochodem na wakacje. Pamiętam jeszcze że tym samochodem wpadli przez przypadek na plażę...
potrzebuje filmow familijnych, które można obejrzeć w Boże Narodzenie. Bedę wdzięczna za każdy tytuł filmu.
mógłby mi ktoś pomóc bo nie wiem jaka muzyka leci w Yamakasi. Jak możecie to napiszcie ich tytuły.
z góry dziękuje
Jeden z lepszych filmów mojego życia. Dialogi (szczególnie ze strony żeńskiej) zdefiniowały moje kryteria sfery damsko-męskiej. Rewelacyjna obsada, scenariusz samego Tarrantino. Prosta historia - taka, którą mógłbyś przeżyc nawet dzisiaj. Doskonały humor i okowy banału...
POLECAM TEN FILM JAK JASNA...
Witam...
Parę lat temu oglądałam film, był on chyba francuskiej lub włoskiej produkcji. Głównymi bohaterami byli "kobieta" i "facet" ... na początku ukazane jest ich życie za młodu, później jak dorastali... zakochują się w sobie jako dorośli, chociaż jako dzieci nienawidzili się i nic w sobie nie widzieli. Szczegółów...
Hi,
Szukam pewnego filmu z robotami...
Ogladalem go jak mialem doslownie kilka latek...
Duzo nie pamietam ale bylo tam chyba cos takiego, ze:
ludzie wyladowali na jakiejs planecie (moze to byla ziemia a oni tylko lecieli jakims takim "samolotem")... i chyba na takim "wysypisku" znalezli "uspionego" robota (badz...
Witam
Poszukuję tytułu pewnego filmu który kiedyś sobie wypożyczyłem.. cóż dziś już nie ma tej wypożyczalni ani tym bardziej tytułu w mojej pamięci.
jedyne co pamiętam to jakieś gigantyczne roboty które chodziły po ziemi co było istatone one chyba zostały odnalezione na jakimś złomowisku i "wskrzeszone" przez...
jaki ma tytyl film,ktorego fragmenty pokazywane sa w piosence Savage Garden-Truly Madly Deeply: http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q jezeli ktos zna odpowiedz,badz wie,gdzie moglabym sie tego dowiedziec,bede wdzieczna za udzielenie takiej informacji..
pozdr dla wszystkich,niezaleznie w jakim stopniu,fanow kina...
Zjawisko dosyć popularne, że forum czasem zalewa fala próśb o zidentyfikowanie jakiegoś filmu. Niestety, mam znikomą przyjemność sie do niej przyłączyć. Przez ostatni tydzień towarzyszy mi dręczące uczucie niewiedzy połączone z 'mieniemczegośnakońcujęzyka'. Widziałem początek filmu i za nic sobie nie mogę przypomnieć...
więcej