Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Bardzo mi zależy na kontakcie do Jana Jakuba Kolskiego - najlepiej maila lub telefon komórkowy - to jest bardzo ważne; jeśli ktokolwiek z Was ma takie namiary, albo wie, w której knajpie Jego dorwę - bardzo proszę na priva: s.brzeczek@autograf.pl
Czy już pisałam, że bardzo mi zależy? :-)
Oczywiście przeleciałam...

Wiec to film o takich dziewczynach, siostrach bylo ich chyba z 5 czy 4 nie pamietam... i one byly wiezione przez matke na nic im nie pozwalala na spotkania z chlopakami na imprezy itd itp.. no i one najpierd najmlodsza sie zabila skoczyla na plot bodajze pozniej tamte pozostale przezyly zalamke i nacpaly sie i udusily...

więcej

witam poszukuję filmów i bajek z motywem Świąt Bożegonarodzenia!
Piszcie wszystkie tytuły jakie znacie! bardzo fajnie gdyby ktoś znał tytuły poszczególnych odcinków Kaczora Donalda i innych bohaterłow Walta Disney'a.
pzdr! :))

Czy słyszałeś/słyszałaś kiedykolwiek o filmie Ben hur???

Mam do was ogromną prośbę czy nie widzieliście reklamy takiej gazety "Colombo" i "Monk" będą to najprawdopodobniej filmy.

Jeżeli cos o tym wiecie to napiszcie.

Z góry dziekuje.

Witam, mam pytanie co do filmu, jest on stary. leciał bardzo dawno temu na jdynce , dwójce lub polsacie. Opowiada o ludziach zamkniętyh w starym domu, gdzie zostaje zamordowany człowiek(chyba lokaj). Zaczynają się wzajemne podejrzenia. Najbadziej charakterystyczne w tym domu jest to ze przemieszczają sie pokoje, wiec...

więcej

Zasady proste jak program wyborczy PiS.Dajemy przykład filmu najlepiej niezbyt popularnego, który chcielibyście polecić innym userom w formie.Zabawa polega na tym, że zamiast opisu czy cytatu, podajemy link do kadru pochodzącego z wybranego dzieła.No to zaczynam:)http://www.crimeculture.com/359/359images/bound1.jpg...

Czy ktoś wie może jaki tytuł nosi film o następującej fabule,grupa ludzi zostaje zamknięta w pewnym budynku a ich zadaniem jest pozabijac się nawzajem a jedyny który przeżyje otrzyma nagrode.Dodam że podczas napisów końcowych w tle gra salsa lub jakas podobna.Prosze o pomoc i pozdrawiem wszystkich miłośników dobrego...

więcej

do nauczyciela, bądź odwrotnie? Czy też uczeń-nauczycielka. Albo po prostu związek z dużą różnicą wieku. Byłabym bardzo wdzięczna.

Witam kiedyś oglądałem u kumpla film bardzo mi się podobał jedyny motyw z filmu jaki zapamiętałem to były jakby z sufitu w jakimś pomieszczeniu spadały na konia szyby i idealnie go przecinały a potem jakby sie rozsuneły i było widać wszystkie wnęczności, to był chyba horror ale za chole*e nikt mi nie może pomóc jaki to...

więcej