mam problem jeśli ktoś zna tytułu niech pisze oto opis (opis jest strasznie skąpy ale nie za bardzo pamiętam ten film dawno temu go oglądnąłem i mnie naszło żeby zobaczyć znowu ale nie znam tytułu) OTO OPIS: FILM JEST FRANCUSKI WYSTĘPUJĄ W NIM 3 SAMOCHODY MINI COOPER TE AUTA CHYBA COś PRZEWOZIŁY. SAMOCHODY TE ZOSTAŁY...
więcej
pomocy!!Pytanie dotyczy filmu "Alfie"z Judem Law.
powiedzcie mi co to za piosenka z tej sceny co Alfi jest w pubie i usmiecha sie do dziewczyny .ona leci w tle .oto link do fragmentu tej sceny plsssss
http://pl.youtube.com/watch?v=dbV4Kwv5bDk
Co sądzicie o filmie Katyń??? Jeśli oglądaliście prosze napiszcie mi czu warto obejrzec:D:D We czwartek jade di kina i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać:D:D
szukam azjatyckiego horroru (chyba japonski) o telefonach komorkowych po czesci. historia jest o kobiecie która dostaje dziwne telefony i wtoku własnego sledztwa odkrywa ze przesladuje ja duch pewnej młodej dziewczyny. pozniej na jaw wychodzi ze ta dziewczyna była studentką chyba i kochanką jej męza. On ja zabił i...
Ejj mam wielka prośbę! Czy zna może ktoś tutył jednego soundtracka z "Władca Pierścieni: Powrót Króla", a mianowicie jest to ta piosenka, która śpiewa Pippin albo Merry (nie pamiętam) dla króla Gondoru i jest ona podłożona jak Faramir jedzie z wojskiem... Wielkie dzięki z góry!!
mam pytanie. słyszałem kiedyś o filmie, w którym planetę naszą Ziemię dotyka inwazja kosmitów o ciałach w kształcie szczotki do sedesu (to nie żart!!!) chciałbym poznać tytuł tego (jak mniemam) niedocenionego arcydzieła. Z góry wdzięczny z poważaniem
Przepraszam, że jadę na pomyśle z tematu z dołu, ale konformizm także przynależy kinu, więc pytam i o to! Poza tym temat o buncie interesuje mnie bardzo. Postanowiłem więc załozyc pytanie o tym "drugim biegunie". Co myślicie? Były filmy! "Najprościej mówiąc "Konformista" Bertolucciego. Więcej tytułów nie pamiętam....
Nie mogę skojarzyć z jakiego to filmu. Pomożecie? :)
http://img408.imageshack.us/my.php?image=filmps0.jpg
pozdrawiam
Jak to jest z tymi komiksowymi filmami że ludzie nie przyjmują ich zbyt ciepło, zwłaszcza MARVELOVSKIE. Weźmy Daredevila, Elektre, Hulka, Ghost Ridera, Fantastyczną Czwórke, Punishera, Spidermana 3, X men Ostatni Bastion. Teraz pytanie brzmi, co twórcy robią źle że te filmy kiepsko się przyjmują, mnie osobiście się...
Jak byłem mały to oglądałem taki film,zdaje mi się że czeski ale pewności nie mam:D w sumie to nawet nie pamietam do konca o czym byl ale przypomina mi sie motyw szkoly...byla zima i dyrektor zakazal lizac rurek przed szkola bo jezyki przymarzaja:p 3 chlopcow nie posluchalo no i tzreba bylo odrywac:/jak juz dyrektor...
więcej