Ogladalem go ladnych pare lat temu i nie pamietam wiele.
Zaczyna sie jak grupa chyba 5 chlopakow jedzie wynajetym mini autobusem na jakis mecz. Napotykaja korki na autostradzie i postanawiaja pojechac na skroty. Trafiaja do jakiejs ubogiej dzielnicy opanowanej przez gangi.
Tam przypadkowo sa swiadkami morderstwa....
Siemka! Jak dla mnie jedną z nowych a zarazzem najlepszych jest Idealny Facet.... A jakie są najlepsze waszym zdaniem ??? Potrzebuje ściągnąć pare ale nie wime jakie sa niezłe... Mam szkołe Uczyć jeżeli ktoś by mi chciał polecić....... :):):)
Jak będziecie zakładać temat ,bądź odpowiadać w nich to ZAPAMIĘTAJCIE ,że jak macie zamiar opisywać ważne zdarzenia w JAKIMKOLWIEK filmie powinno się poprzeć tą wypowiedź słowem "SPOILER"!! Już 3 osoby na tym forum zje**ły mi oglądanie danego filmu. Wchodzisz poczytać co piszą odnośnie filmu który właśnie obejrzałeś i...
więcejNa przełomie lat 90-95, kilkakrotnie zdołałem obejrzeć pewien film, który strasznie, ale to strasznie mi się spodobał. Dlatego też, 10 lat poźniej (wiem dość późno) postanowiłem by mieć ten cacy filmek! Niestety chyba nie jest mi to dane. O ile dobrze pamiętam i moi rodzice to potwierdzają film który tak bardzo mi sie...
więcej
Przygotowuję prezentacje maturalną, literaturę mam już wybraną. Czy mozecie mi pomóc i podsunąć tytuły filmów w których zaprezentowane były jakieś konszachty z diabłem?
Wydaje mi się, że "Dziecko Rosemary" odpada, ze wzgledu na to że tam nie było nic dosłownego na ten temat- nikt nie podpisal cyrografu ani nic...
Szukam bajki, którą oglądałam 10/12 lat temu, ale na pewno jest ona jeszcze starsza(może mieć nawet 20 lat albo i więcej).Dużo z niej nie pamiętam. Jeno co mi zostało w głowie to taki mały i zgarbiony stworek co był w tej bajce - podobny jest on do:
http://gfx.filmweb.pl/ph/07/59/759/95046.1.jpg
Nie było widać jego...
Zwracam się do Was z pytaniem/prośbą dotyczącą plakatów filmowych z filmu Spirited Away. Otóż jeśli ktoś miałby takie dzieła w domowym zaciszu i chciałby je odstąpić [za opłatą lub za darmo] albo też miałby namiary na sklep/stronę internetową/inne cóś posiadające plakaty to prosiłabym o odpowiedź.
Plakat nie musi być...
Witam,
Kiedyś, pod koniec lat 80-tych albo na początku 90-tych oglądałem taki film, który mówił o zagładzie ludzkości.
Z filmu pamiętam to, że samolot wojskowy wiozący próbki śmiertelnego wirusa rozbija się gdzieś w zimnym rejonie Ziemi. Wirus rozprzestrzenia się, potem coś tam się dzieje w wyniku czego wybucha...
Film z gatunku chyba baśni romantycznych.Film ten oglądałem raz w życiu, chyba z 6-12 lat temu i dlatego treść zatarła mi się w pamięci. Dwójka bohaterów rodzi się powtórnie w przyszłym życiu. Nie pamiętam co się stało, jak zginęli...umarli, ale prawdopodobnie wcześniej była jakaś miłość. W tym nowym życiu spotykają...
więcej