...albo i nie lubimy - do wyboru.
Tak troszkę sprowokował mnie temat forum dotyczący alernatywnych zakończeń. Ta opcja dostępna jest właściwie dzięki niesamowitemu rozwojowi DVD i materiałów dodatkowych nierzadko podnoszących znacznie walor samego filmu... ale, ale lubicie Happy End?
Niekoniecznie jakiś taki...
film jest produkcji usa opowiada o losach nastolatków, pamiętam ze ma początku filmu dwóch gości skacze z jakiegoś budynku czy czegos takiego do zbiornika wodnego by pokazać odwage i by mogli dostać sie do zamkniętej grupy uczniów, jeden robi sobie krzywde a reszta ucieka samochodami przed ochroną i policją. A dalej...
więcejJest taki film, którego od lat nie mogę skojarzyć, a widzę że tu niektórzy wszystko wiedzą :) Jakieś 20 lat temu był w tv thriller lub horror klasy B, zapewne amerykański, pamiętam tylko strzępki. Na jakiejś pustyni/pustkowiu facet po kolei okrutnie morduje grupkę ludzi, to chyba psychopata (nie jestem pewien ale zdaje...
więcejotóż mam takie pytanie. znacie może jakieś znane na całym świecie zespoły, do których należą Polacy? mam na myśli np. Goo Goo Dolls. wiem, że pytanie trochę nietypowe ;P jednak bardzo zależy mi na odpowiedzi. z góry thx :)
Czy znacie jakies filmy nakręcone na podstawie snów? i czy wam sie kiedy przyśwniło cos co było by dobrym materiałem na film?
Szukam tytułu filmu w którym główny bohater poszukiwał idealnego koloru. Był to chyba kolor słońca, w każdym razie coś podchodzącego pod pomarańcz. Nie znam niestety nazwisk aktorów występujących
w tym filmie. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Mam do was pytanie widziałem ostatnio jakąś reklamae gazety w której dodają jakis giga plakat z jakiegos filmu tylko nic nie pamietam pomozecie?
Oglądałam ponad 10 lat temu film o pacjęcie wybudzonym z długoletniej śpiączki. Nie pamiętam z niego zbyt wiele, ale wiem że mi się wtedy podobał. Z góry dziękuje za jakieś sugestje.
Pozdrawiam.
Ile spotkaliście filmów na DVD które mają opcję wyboru przebiegu zdarzeń w filmie?
Niektóre filmy mają wersję kinową i kilka zakończeń.
Wiem że np. 'Oszukać Przeznaczenie 3' ma dwie wersje na płycie kinową i alternatywną gdzie w trakcie filmu z pilota/myszki kilka razy można wybrać co ma się dziać po koleji. Taką...