Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Z pewnoscia sa na forum ludzie, ktorzy lubia ambitne kino azjatyckie. Chcialbym poznac wasze zdanie na temat zawarty w tytule. Dla mnie zdecydowanie najlepszym azjatyckim filmem, jaki do tej pory widzialem jest Be With You

http://www.filmweb.pl/Ima%2C+ai+ni+yukimasu,2004,o+filmie,Film,id=205960

Historia...

Czy oprócz "Kolekcjonera kości" był jakiś inny film o psychopacie wyciągającym z ludzi kości (bodajże z Freemanem?)? Chodzi mi po głowie, ale nie mogę sobie przypomnieć. Ktoś wie?

jak by kots szukła pomocy w szukaniu tytółów bajek z lat 77-89 to niech pisze lub filmów prosz eprzesłąc opis po krótce danego filmu lub bajki

Ile spotkaliście filmów na DVD które mają opcję wyboru przebiegu zdarzeń w filmie?

Niektóre filmy mają wersję kinową i kilka zakończeń.

Wiem że np. 'Oszukać Przeznaczenie 3' ma dwie wersje na płycie kinową i alternatywną gdzie w trakcie filmu z pilota/myszki kilka razy można wybrać co ma się dziać po koleji. Taką...

więcej

Bardzo będe wdzęczny jeżeli ktoś napisze mi kilka rosyjskich tytułów, najlepiej łatwo dostępnych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam tytułu filmu - zwiastun prezentowany przed seansem filmu Zodiac w Cinema City.

Zwiastun zaczyna się sceną z młodym prawnikiem - podchodzi do niego kobieta i mówi mu że jest jego nowym szefem.

W filmie jakis starszy koles mówi do żony że ją bardzo kocha ona się odwraca mówiąc "wiem" a on strzela jej w...

Nie moge sobie przypomnieć tytułu filmu, który pamiętam z dzieciństwa.
To było o dwójce dzieci, rodzeństwie (chłopak i dziewczyna), którzy mieli za ojca wynalazce. Niewiele z tego filmu pamiętam. Tylko tyle, że ten ojceic robił im jakąś maszyną cukierki (takie w czerwono- białe paski ;)), a na początku filmu leci...

siema wszytskim:) szukam filmow podobnych do "Szybkich i wściekłych". Z góry dziex za jakies tytuły:D:D pozdrawiam:**

hey! poleccie mi jakieś filmy dotyczące 2 wojny swiatowej, dziejące się w polsce, lub mające z nią duży związek. Bardzo lubie takie filmy, oprócz nich podobał mi się jedynie Pearl Harbor, lecz oprócz tego nie lubi filmów z japońcami :/ czekam na odpowiedź. (Pianiste juz obejrzałam, mam zamiar obejrzeć równie dobre...