Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uwielbiam amerykanskie komedie..tyle ze moi znajomi nie :/ czy moge prosic o tytoły typowych komedji amerykanskich z ostatnich lat? Coś typu: "American Pie" lub "John Tucker" plisss
z Góry dzieki wieelkie. :D

szukam filmu, ma juz troszke lat, troszke fantazy, troche kryminał (chyba dobrze pamietam). Męzczyzna pisze ksiaze o morderstwach, ktore pozniej sie zdażają w rzeczywistosci. wraz z kobieta chca rozwiazac zagadkę. Końcowa scena przed jakims kościołem... wiem ze moze troszke skapy opis ale pamietam to jak przez mgłe. od...

więcej

jaki gatunek filmow najbardziej lubicie?? podajcie kilka propozycji najlepszych filmow...
pozdrawiam :):)

co sadzicie? ktory film lepszy? ja osobiscie twierdze ze motel, poniewaz w sadyscie jest nie jasny. przez pol filmu widac tylko ciemny ekran i slychac dialogi. jezeli to jest sposob na odniesienie sukcesu w produkcji to warto bylo by sie nad tym zastanowic...:?

Film opowiada o Kobiecie i mezczyznie podrozujacych samochodem. Chyba sa para. ale nie wiem na 100%. Napotykaja na tej drodze "autostowpoicza" czy kogogs takiego:) w kapeluczy i w jeansach. takiego troche do robbiego williamsa podobnego:) on ma tatuaz z wezem. i ten tatuaz czy cos daje mu jakies takie dziwne moce....

Moje top 10:

1.Super zioło.
2.Luzacy.
3.Wielkie kino.
4.Bad boys 2.
5.Agent XXL2.
6.Czerwony kapturek prawdziwa historia.
7.Shrek Trzeci.
8.Czas surferów.
9.Irlandzki numer.
10.Ace Ventura: Psi detektyw.

Siema ludziska.Poszukuje tytułów jakiś dobrych filmów o tematyce(gangi itp.)Oglądałem właśnie Kidulthood.Był dobry .Proszę Pomóżcie!!

czy ktoś z was oglądał taki film komediowy gdzie klku facetów(w tym taki jeden stary dziadek) chcą napaść na kantor i używają takiego dużego urządzenia do burzenia ściany!proszę pomóżcie!!

czy ktoś z was oglądał taki film komediowy gdzie klku facetów(w tym taki jeden stary dziadek) chcą napaść na kantor i używają takiego dużego urządzenia do burzenia ściany!proszę pomóżcie!!

Czy ktoś z zacnych tu klubowiczów mógłby pomóc mi określic gdzie mozna doszukac sie jakiegokolwiek żródła na temat filmu "Ogniste Ptaki".
Jestem początkującym internautą a swoja wiedzę filmową skupiam na filmach akcji skondensowanych w temat. lotniczej.
Ten film w/w to klasyk gatunku lotniczego ze świetna rolą...