szukam tytulu filmu prawdopodobnie thrillera w pamieci utkwila mi jedna scena... jak jakas agentka, policjantka... czy kim ona tam byla lezy w wykopanym grobie lub czyms do niego podobnym i ma wizje tego co sie rozegralo jak popelniono zbrodnie... nie wiem czy to nie byla Angelina Jolie ale w jej filmografii nie moge...
więcej
Lubicie filmy biograficzne?? jak tak to które są Wasze ulubione?? Ja uwielbiam:
- "Spacer po linie"
- "Niebezpieczny umysł"
- "Sid i Nancy"
- "Skazany na bluesa"
- "Aviator"
- "Człowiek ringu"
Piszcie swoje ulubione ;)
Mam do was takie pytanie, ponieważ nie czytałam 4 częśći Harrego i nie wiem czy w filmie też tak pozmieniali fakty jak w 5 częśći.
Rozumiem, że film musiał być skrócony, ale nie musieli tak zmieniać faktów (5 część harrego czytałam)
ODPOWIEDZCIE
witam wszystkich bardzo serdecznie!
ze 100 lat temu mój znajomy zapytał mnie, jaka scena i z którego filmu zrobiła na mnie największe wrażenie. A ja siedzę można powiedzieć do dzisiaj i myślę.. ciekawa jestem jaka scena w was wzbudziła najwięcej emocji... trudno zdecydować, co? spróbujcie ;)
Hej ;);)
Bardzo lubie typy filmów takich jak ;
*Musicale ;
*Komedie Romantyczne ;
*Kręcone w szkole ;
*Grane przez młodych aktorów ;
A występuję w nich :
*zazdrość ;
*popularność;
*sport;
...itp....
Prosze was o podanie mi kilku tytułów ;D;D
Z góry thx :***
Hej. :) Chciałam was prosić o propozycje jakiś dobrych filmów młodzieżowych. a To są moje propozycje które obejrzałam i baaardzo mi się podobały : W rytmie hip hopu, Chłopaki na ibizie, Zakochana złośnica, Uwierz w miłość, Dziewczyna z sąsiedztwa, Zakręcony piątek, Mrówki w gaciach 1,2 , Wieczny student, Szkoła...
Nie moge znalezc go na filweb.
Czy jest on tu ? moze jest pod ang nazwą ? wie ktos ???
Bede bardzo wdzieczna za pomoc ;]
Witam! Film opowiadał o młodym chłopaku, który posiadał zdolności psychokinetyczne, czyli przesuwał wzrokiem różne przedmioty. Pamiętam, że pewnego dnia wybrał się z kumplami na miasto, gdzie przed nimi szły dziewczyny i on spoglądając w pewnym momencie na spódnicę jednej z dziewczyn, ta spódnica uniosła się do góry....
więcej