Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam tytulu filmu prawdopodobnie thrillera w pamieci utkwila mi jedna scena... jak jakas agentka, policjantka... czy kim ona tam byla lezy w wykopanym grobie lub czyms do niego podobnym i ma wizje tego co sie rozegralo jak popelniono zbrodnie... nie wiem czy to nie byla Angelina Jolie ale w jej filmografii nie moge...

więcej

Lubicie filmy biograficzne?? jak tak to które są Wasze ulubione?? Ja uwielbiam:
- "Spacer po linie"
- "Niebezpieczny umysł"
- "Sid i Nancy"
- "Skazany na bluesa"
- "Aviator"
- "Człowiek ringu"

Piszcie swoje ulubione ;)

Mam do was takie pytanie, ponieważ nie czytałam 4 częśći Harrego i nie wiem czy w filmie też tak pozmieniali fakty jak w 5 częśći.
Rozumiem, że film musiał być skrócony, ale nie musieli tak zmieniać faktów (5 część harrego czytałam)
ODPOWIEDZCIE

Szukam filmow muzycznych typu Dirty Dancing, Honey, Step up jak jakies znacie to piszcie

witam wszystkich bardzo serdecznie!
ze 100 lat temu mój znajomy zapytał mnie, jaka scena i z którego filmu zrobiła na mnie największe wrażenie. A ja siedzę można powiedzieć do dzisiaj i myślę.. ciekawa jestem jaka scena w was wzbudziła najwięcej emocji... trudno zdecydować, co? spróbujcie ;)

Hej ;);)
Bardzo lubie typy filmów takich jak ;
*Musicale ;
*Komedie Romantyczne ;
*Kręcone w szkole ;
*Grane przez młodych aktorów ;
A występuję w nich :
*zazdrość ;
*popularność;
*sport;
...itp....

Prosze was o podanie mi kilku tytułów ;D;D
Z góry thx :***

Hej. :) Chciałam was prosić o propozycje jakiś dobrych filmów młodzieżowych. a To są moje propozycje które obejrzałam i baaardzo mi się podobały : W rytmie hip hopu, Chłopaki na ibizie, Zakochana złośnica, Uwierz w miłość, Dziewczyna z sąsiedztwa, Zakręcony piątek, Mrówki w gaciach 1,2 , Wieczny student, Szkoła...

Nie moge znalezc go na filweb.
Czy jest on tu ? moze jest pod ang nazwą ? wie ktos ???
Bede bardzo wdzieczna za pomoc ;]

Witam! Film opowiadał o młodym chłopaku, który posiadał zdolności psychokinetyczne, czyli przesuwał wzrokiem różne przedmioty. Pamiętam, że pewnego dnia wybrał się z kumplami na miasto, gdzie przed nimi szły dziewczyny i on spoglądając w pewnym momencie na spódnicę jednej z dziewczyn, ta spódnica uniosła się do góry....

więcej

Mam pytanie... mianowicie jak się nazywa melodia w Ojcu Chrzestnym?? (wyleciało mi z głowy) z góry thx