Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dobra wiadomość dla lubiących tematykę kasyn. Można poznać szczegóły zdobywania przewagi nad kasynem grając w blacjacka. Do pobrania podręcznik do nauki liczenia kart w blackjacka, całkowicie za darmo (wersja elektroniczna w języku polskim) . Zamówienia na www.blackjacksystem.pl realizacja pierwszej z czterech części...

więcej

W maju mialam matury.W zeszlym roku moja polonistka zgłosila do OKE Gdańsk
moj temat,ktory sama sobie wymyslilam(chcialam na ustnej maturze przedstwic cos co mnie interesuje).Temat brzmial"Kreacje zaswiatow w literaturze romantyzmu i filmie wspolczesnym".Okazalo sie,ze OKE przyjelo moj temat.
W maju na ustnej maturze...

więcej

czy moze ktos wie czy ten film bedzie grany rowniez w Gdansku i kiedy ?

użytkownik usunięty

Fanów musicali zapraszam na mojego bloga do plebiscytu na najlepsza piosenkę z musicalu =)

Witam. :) Serdecznie was wszystkich zapraszam na moje forum o filmach z serii American Pie :) www.americanpie.jun.pl

Witam

Poszukuje dwa filmy, najtrudniejsze jest w tym to ze nie pamietam za duzo o nich ;) Pierwszy film opowiadał o wojnie francusko-angielskiej(nie znam za dobrze histori ale były to chyba jakies sredniowieczne wojny ;) a losy były skupione na 1 zołnierzu wydaje mi sie ze były chyba dwie czesci a film jest dosyc...

więcej

Jaki film najbardziej was rozczarował w tym roku , na jaki najbardziej czekacie?

Chcialbym, zebyscie napisali tutal tytuly filmow, ktorych samo zakonczenie zrobilo na was najwieksze wrazenie;)

3 ostatnie filmy jakie ogladaliscie i nie chodzi mi o kino ani Tv. Prosze o szczerosc nawet jesli to były gnioty o ktorych nie warto pisac. MOje trzy ostatnie to :
Pitch black
Donnie Brasco
Identity

poleccie mi jakies filmy ktore sa o smierci ale nie takie cw stylu sensacyjnych gdzie kogos poprostu rozwalaja tylko takie gdzie główny bohater albo jeden z główniejszych bohaterów kituje powoli przez cały film z gory dzięki