Dobra wiadomość dla lubiących tematykę kasyn. Można poznać szczegóły zdobywania przewagi nad kasynem grając w blacjacka. Do pobrania podręcznik do nauki liczenia kart w blackjacka, całkowicie za darmo (wersja elektroniczna w języku polskim) . Zamówienia na www.blackjacksystem.pl realizacja pierwszej z czterech części...
więcej
W maju mialam matury.W zeszlym roku moja polonistka zgłosila do OKE Gdańsk
moj temat,ktory sama sobie wymyslilam(chcialam na ustnej maturze przedstwic cos co mnie interesuje).Temat brzmial"Kreacje zaswiatow w literaturze romantyzmu i filmie wspolczesnym".Okazalo sie,ze OKE przyjelo moj temat.
W maju na ustnej maturze...
Witam. :) Serdecznie was wszystkich zapraszam na moje forum o filmach z serii American Pie :) www.americanpie.jun.pl
Witam
Poszukuje dwa filmy, najtrudniejsze jest w tym to ze nie pamietam za duzo o nich ;) Pierwszy film opowiadał o wojnie francusko-angielskiej(nie znam za dobrze histori ale były to chyba jakies sredniowieczne wojny ;) a losy były skupione na 1 zołnierzu wydaje mi sie ze były chyba dwie czesci a film jest dosyc...
Chcialbym, zebyscie napisali tutal tytuly filmow, ktorych samo zakonczenie zrobilo na was najwieksze wrazenie;)