Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam niedawno pewnien film o znajomych którzy pojechali na wyjazd do domku kolo rzeki która zatruwała każdego kto sie z niej napił i ta osoba rozkładała się od środka i potem po koleji sie zarazali itp.. tylko nie wiem jaki był tytuł tego...

Czesc ludzie sprawa jest prosta tym razem szukam filmu nie znam tytulu rezysera aktorow roku powstania pomozcie jest to film wloski proste nie pokazywany w KOchAM KINO jakies 10 lat temu komedia smieszna sprawdzcie na starych kasetach vhs

Mógłbym was prosić o podanie tytułów filmów przygodowych które wam się podobały najlepiej sprzed 2005 r.

Siema ludziska.Poszukuje tytułów jakiś dobrych filmów o tematyce(gangi itp.)Oglądałem właśnie Kidulthood.Był dobry .Proszę Pomóżcie!!

szef pewnej firmy postrzegany przez wszystkich jako niemily typ budzi sie pewnego poranka w ciele atrakcyjnej blondynki, oczywiscie nie moze sie z tym pogodzic, przy czym probuje prowadzic zycie jak wczesniejco wprowadza zamieszanie w firmie i wsrod jego przyjaciol.zakonczenie filmu - bohater zachodzi w ciaze i rodzi...

więcej

hey
bardzo zalezy nie na odnalezieniu tytulu popularnej komedii z lat 80-90.
"szef duzej korporacji znany z niemilego traktowania ludzi, bufon dostaje od boga sznase na zmiane swojego zycia. Budzi sie pewnego ranka w ciele atrakcyjnej blondynki. nie zwazajac ze jest kobieta nadal zachowuje sie jak dotychczas co...

występuję taka idea jak Braterstwo tylko , że ja nie wiem co ono oznacza może ktoś z was wie i mi napisze bo jak bez tej idei zrozumieć ten film.

Chciałbym zapytać sie o wasze opinie na temat filmu "strzelec". Mi osobiście film sie podobał. Czekam na wasze opinie:D

Niedawno obejrtzałem zwiastun I am Legend i z przyjemnością stwierdziłem że zapowiada się całkim przyzwoity film. Co wy o tym sądzicie?

Który film waszym zdaniem nie zasłużył na Oscara za najlepszy film? Według mnie jest ich dość sporo.