Film ten był o chłopaku ( latynosie ) który uczył się w liceum i zamierzał zostać pilotem. Podczas tej nauki poznał dziewczynę kompletnie zdemoralizowaną. Zakochali się w sobie, niestety matce chłopaka nie spodobała się dziewczyna. Pewnego razu pojechali razem do domu dziewczyny i okazało się że jej ojciec jest...
Mamy pytanie. Bardzo dawno oglądałam taki film o wampirach. Zupełnie nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Dokładnie nie pamiętam, ale wiem,że był jeden gościu co pracował w telewizji i opowiadał historie o wampirach, ale normalnie nie wierzył, że istnieją. Pamiętam też, że ten wampir prześladował jakąś dziewczyne i cały...
więcejNo właśnie, chodzi mi o produkcję, w której jedna laska stwarza sobie wymarzonego faceta poprzez program komputerowy (takiego blondyna). Zapamiętałam ten film pod tytułem "Komputerowa miłość", ale nie wiem czy tak on brzmi... Nigdzie nie mogę znaleźć nic o tym filmie :( Orientujecie się?
Prawdopodobnie skandynawskiego o kobiecie,której mąż poszedł na wojnę i nie wrócił.Pamiętam tylko że gościła Rosjanina i Szweda i miała z nimi dzeci.Film ten pokazywała swego czasu tvp2 jakoś tak koło północy(czyli wtedy,kiedy lecą najlepsze filmy,a człowiek musi wstać rano do pracy :) )Z góry dziękuję za pomoc.Pozdr.
Zdarzało się Wam przegapić dobry film w TV?
Mnie się zdarzało i to dość często. Aby tak nie było postanowiłem zawsze na początku tygodnia przejrzeć program telewizyjny i wybrać filmy warte obejrzenia.
Postanowiłem również (skoro robię sobie takie zestawienie) podzielić się nim z innymi. Mam nadzieję, że niektórym to...
Jakie znacie filmy o sporcie a najlepiej o kolarstwie?
Ja takich filmów nie widziałem dużo:
-Wyścig (o Formule 1)
-Rocy Balboa (wiadomo :) o boksie)
-Spadaj! (o gimnastyce)
http://youtube.com/watch?v=vCsg54kP3I0 <--- może wiecie jak nazywa się ta piosenka ?? PROSZę O KONTAKT JEśLI KTOś WIE !
z poważaniem
Hermione ...
witam,
nie wiem co sie dzieje, ale nie moge sie zalogowac do serwisu. po wpisaniu loginu i hasła pojawia się informacja na czerwono: 'już zalogowany', ale gdy próbuję np ocenić jakis film, ponownie pojawia sie okno logowania. i tak w kółko. wyczyściłem cache i cookies i nadal to samo. o co chodzi?
witam,
nie wiem co sie dzieje, ale nie moge sie zalogowac do serwisu. po wpisaniu loginu i hasła pojawia się informacja na czerwono: 'już zalogowany', ale gdy próbuję np ocenić jakis film, ponownie pojawia sie okno logowania. i tak w kółko. wyczyściłem cache i cookies i nadal to samo. o co chodzi?