Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam . Poszukuję filmów na DVD bądż VHS z serii Markiza Angelika . Angelika i Król itp , oraz film Córka Maharadży . Nigdzie nie mogę ich znaleść a bardzo mi na nich zależy . Koniecznie z polskim tłumaczeniem bądz napisami po polsku. Jeśłi ktoś wie gdzie mogłabym je dostać bardzo proszę o podpowiedż . Interesują mnie...

więcej

chcialbym zeby byl to w miare rzetelny temat. Chodzi mi o filmy z potencjałem kinowym ktore zostaly u nas pominiete totalnie, albo wyszly na DVD od razu.

dla mnie brak w kinach takich filmow jak

ALI - rezyseria Michael Mann, film stworzony typowo do obejrzenia w kinie. Glowna rola Will Smith, po prostu totalnie...

więcej

Ciekawi mnie czy w zalewie tej breji z hameryki są jeszcze tacy młodzi ludzie którzy lubią wracać do starych polskich filmów , czy też wyśmiewają takie filmy jak Kanał lub Krzyż Walczenych za braki efektów specjalnych.

Wlasnie zlozylem oferte na ebayu jednak nie zauwazylem ze film ma region 1 czyli USA KANADA itp. Mam pytanie czy to przestarzale zabezpieczenie czy film bedzie dzialal? A jak nie to co zrobic zeby dzialal? dzieki za pomoc.

Proszę o pomoc.
Film opowiada o dziewczynie, która biorąc udział w zawodach gimnastyki (skakała na tych drążkach i robiła te obroty) doznaje urazu kręgosłupu i ląduje na wózku. W szkole wszyscy zaczęli ją unikać nawet jej chłopak(nie wiem czy był jej chłopakiem czy kolegą).
Tytuł tego filmu jest mi potrzebny żeby...

więcej

MAm takie pytanie, bo bodajże z 3 lata temu ogląałem ciekawy film jednak nie pamiętam jego tytułu i prosze w miarę wiedzy by ktoś mi go podał :)

Otóż w filmie grał chyba Bruce Willis (nie jestem pewny) i chodziło o to że w Nowym Jorku (chyba) wprowadzono stan wyjątkowy i wojsko przejeło kontrolę nad miastem

Bruce...

więcej

Witam,
Zapomniałem tytułu filmu amerykańskiego, wczesne lata 90-te((tematyka dokładnie taka sama jak w INFORMATORZE- były pracownik kontra koncern tytoniowy).
Może ktos pomoże?
pozdrawiam

Mam do was pytanie ci którzy kupują taką gazetę "Film". Ile kosztuje ta gazeta i co ile wychodzi? Ach i jeszcze jeżeli znacie jakieś gazety o filmach.

Kiedyś (oj kilka lat temu będzie) oglądałam film w tv. Nie pamiętam dokładnie fabuły, ale ogólnie chodziło o to, że gość rozbił sie lecąc samolotem na Afryką (Ameryką?), albo skakał ze spadochronem i wylądował nie tam gdzie trzeba? Nie pamiętam dokładnie, wiem że film bardzo mi się podobał, niestety nie pamiętam...

Kiedyś oglądałem film, którego tytułu nie pamiętam. A chciałem kumplowi pokazać jedną scene. Mianowicie jak jakiś koleś ogląda telewizje i widzi meczyk w którym koleś strzela bramke i jego kumple tak sie cieszą że ściągają mu spodenki i reszte samemu można sobie dopowiedzieć. Wspomne też że mój kumpel ma manie na...