Przeglądałem sobie moje oceny filmów i znalazłem coś takiego:
http://www.filmweb.pl/do+skasowania+null+o+filmie,Film,id=209038
Co to jest, pierwszy raz to widzę.
Kto się z tym zgadza? Oczywiście ja. Nie mam nic przeciwko, jeśli komuś się
podoba ta oto bajeczka:) Szanuję każdą opinię, więc piszcie, co sądzicie o tym filmie:) Pozdrawiam wszystkich fanów i przeciwników:DDDDD -Audrey
Moze głupie pytanie, ale odpowiedzcie mi: jeśli film jest produkcją telewizyjną, to czy jest pokazywany tylko w TV? Czy w kinie też?
Pytanie raczej do kobiet, ew. dla wrazliwych mezczyzn. Która ze scen erotycznych w filmie została, wg Was, ukazana w najładniejszy sposób? I kto tak ładnie to zagrał? Prosze bez odpowiedzi typu "Gorące Azjatki 5" :P Chodzi o piekno. Choc szeroko pojmowane;) Jak dla mnie jest to scena z Edwardem Nortonem i Naomi Watts z...
więcej
Ja osobiście mam sentyment do oryginalnych wydań DVD. Niektórzy uważają że szkoda wydawać pieniędzy na oryginał, gdyż można zobaczyć kopię filmu na PC, po czym niestety ale ląduje w koszu, lub zostaje zgrana na płytę i porzucona w kąt. No ale jak kto woli.
Ja kupuję oryginały, gdyż nic nie zastąpi pięknie wydanego...
Pamięć mnie zawiodła i nie pamiętam tytułu :-// . Jest to dramat wojenny.Fabuła filmu opiera sie na 2-óch żołnierzach co wędrujących(albo uciekających przed jakimś wojskiem) ostrą zimą po lesie i trafiają na "opuszczony dom".Okazuje się,że tam mieszka kobieta z mężczyzną, którzy przygraniali pod swój dach dzieci, które...
więcejczesc. mam wielka prosbe.. Ogladalem kiedys super film.. malutko o niem wiem ii dlatego nie moge go znalezc.. Moze Wy pomozecie.. Film byl o doroslym facecie ktory z kolega zamordowal dwojke nastolatow.. koledze udalo sie uciec.. niestety jego zlapali.. Dostal kare smierci. NA poczatku byl bardzo twardy ale z dnia na...
więcejMatka z 14 letnim synem przeprowadzaja sie do miasteczka (matka starsza od syna o 14 lat bo wpadla ze swoim chlopakiem). Chca w ten sposób usamodzielnic sie i nie byc pod wplywem ojca kobiety. Sa to czasy kiedy prezydent Kennedy zostaje niedługo zamordowany. Clhłopak poznaje nowa sasiadke (tez w tym samym wieku),...
Mam problem pamiętam z tego filmu tylko jedną scenę ale tak przez mgłę.
Może będziecie wiedzieć.
Jakiś dwóch kolesi przyjeżdża na komisariat i wchodzą do środka. Tam jest jakiś policjant co karz im do zdjęć się przybliżyć i sprawdzić czy nie są to zbiegowie. Potem coś chyba gadali. Po chwili wchodzi drugi...