Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Mam pytanie... Jaki tytuł ma piosenka którą slyszymy w filmie wykiwać klawisza?? Jest to scena w której murzyni przyłączają sie do drużyny footballowej... Taki hip-hop... Jeśli ktoś zna tytuł to bardzo bym prosił....

narka

Film ten oglądałem na video z kuzynem, będąc młodym nastolatkiem (jakieś 15 lat temu). Jakoś do tej pory bezskutecznie próbowałem znaleźć opis pasujący do tego filmu.

Z szczegółów które zapamiętałem to:
- Bohaterami filmu byli dwaj faceci Jeden z nich chyba był gliniarzem. Bodajże na początku filmu jeden z nich,...

więcej

Jakie znacie filmy o sporcie a najlepiej o kolarstwie?

Ja takich filmów nie widziałem dużo:
-Wyścig (o Formule 1)
-Rocy Balboa (wiadomo :) o boksie)
-Spadaj! (o gimnastyce)

Podajcie listę filmów, których nie oglądaliście, a które strasznie chcielibyście obejrzeć!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dokłanie nie pamiętam całej fabuły, ale pamietam ogólny zarys, uciekienirzy (dwuch?, więcej?) uciekli z więzienia? może gułagu?, Prawdopodobnie na syberii, akacja dzieje się w zimie, i chyba przez większość filmu rozgrywa się w pociągu, bo nim zdaje się uciekają (towarowym?, niepamietam), pociąg też nie moze się...

szukam tutułu filmu, film(USA) opowiada o chłopaku chorym (chyba na raka) który porywa swojego lekarza i wyruszają w podróz zeby odnależ gdzies w górach zródło indiańskie które uzdrawia,niestety nic wiecej niewiem, jezeli ktos cos kojarzy to niech napisze jaki tytuł ma ten film
dzieki:)

Nie chodzi mi o wszystkie komedie...czy zna ktos filmy naprawde podobne??

Wiadomo, że każdy z nas ma film, który najbardziej lubi i chętnie do niego wraca, ale są też fascynacje, które nie mają nic wspólnego z jakąś wielką filmową sztuką, czy kreacjami filmowymi, a mimo wszystko oglądamy takie filmy. Ja mam tak w przypadku "bodyguard". Film widziałem kilkadziesiąt razy i z okazji, że leci on...

więcej

moglibyście podać mi jakieś tytuły filmów z głębszym przesłaniem?

coś typu "pamiętnik" (the notebook). jednego z najpiękniejszych filmów jakie widziałam kiedykolwiek :)
och. :)
z góry dziękI:)