Ciezko bylo go miec ale nie zaluje 10/10 daje bo mi sie bardzo spodobal. tym bardziej ze porusza bierzace problemy nastolatkow. sam troche poczowam sie do roli jamiego bell'a i musze powiedziec ze imponuje mi swoimi rolami w filmach. do tej pory ogladalem z jego udzialem Billego elliot'a i milego dnia? ale mam zamiar...
więcej
może wie ktoś jak nosi tytuł końcowa piosenka z tego serialu spiewa ją jakis facet w długich włosach z mała dziewczynka główna aktorka malego pokolenia z tego serialu Andreą Lagunes. Serial ten nosił tytuł gotita de amor a po Polsku Krople miłości leciał na tv regionalnej.
Jeśli ktoś wie prosze by odpisał...
Scena z filmu która wzbudziła u ciebie największe emocje. Podaj oczywiście tytuł filmu i opisz krótko tę scenę. Możesz opisać więcej scen z ulubionych filmów.
''Terminator 2''
''Obcy - decydujące starcie''
Są to dwa z moich najbardziej ulubionych filmów.
Największe emocje w ''Terminatorze 2'' wzbudziła u mnie...
ja osobiście horror bo to jest fajna sprawa czasami nawet gdy oglądam jakiś to myśle sobie co bym w nim pozmieniał,komedie też może ale nie mam głowy to takich rzeczy
http://www.shareaflick.net/35908-bagman.html polecam BAGMAN cos boskiego ile razy ogladam zawsze beka
Znalazłby się ktoś, kto dysponuje takim CD?? Albo wie gdzie/jak zdobyć?? Będę bardzo wdzięczny. Przeszukałem już torrenty itp. Głucha cisza :((
Pozdrawiam
mam takie pytanie czy wie ktos gdzie moge znalezc piosenke z filmu fame L.A - droga do sławy strasznie mi sie podoba ale nigdzie nie moge jej znależć jej tytuł to """""You Gotta Want It"""""" śpiewa ja molly rebekka jesli ktos wie gdzie moge ja znalezc to strasznie dziekuje za pomoc i mam nadzieje ze ktos z was sie...
Poszukuje pewnego filmu tv z-chyba-2-giej poł. lat 70-tych lub początek 80-tych. Akcja rozgrywa się w Krakowie na oś.XXX-lecia PRL (obecnie- Krowodrza-Górka), a film opowiada o jakimś gościu i psie...-w tytule było coś o "pogoni" czy też o "ucieczce" za-lub-przed psem-ale nie jestem pewien. Pamiętam tylko sceny jak...