Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

juz znalazlam ten film to Teenage bonnie and klepto Clyde czyli bonnie i clyde II wie ktos skad moge go wziąść prosze o odpisanie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

OD CONAJMNIEJ ROKU MĘCZE SIĘ NAD TYTUŁEM FILMU ALBO CHOCIAŻ ABY ZNALEŻĆ AKTORÓW Z TEGO FILMU I NIC CHODZI MI O FILM KTORY BYL ZWIĄZANY Z MOTYWEM BONNIE I CLYDA TO BYL DRAMAT. DZIEWCZYNA JESLI DOBRZE PAMIETAM MIALA DLUGIE WLOSY KOLORU KASTANOWEGO A CHLOPAK CZARNE RODZINA DZIEWCZYNY BYLA BARDZO ZASADNICZA A CLYDE NIE...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Nawet nie wiedzialem ze ten gosciu w teledyssku green day'a wystapil. a co do filmu to naprawde dobry. wiecie moze czy sam bohater (billy elliot) jest wymyslony czy moze istnial ktos taki w rzeczywistosci...? I dlaczego wogole taki tytul filmu?? Piszcie.

Co sądzicie o tym filmie? Ja óważam że jest super.

Będą ten film robić, czy nie??!! Ech, strasznie ludzi zwodzą... :/ K.

Jakie były filmy w top 100 świat około rok temu dwalata temu trzy lata temu... i odkiedy tak wogule jest top 100 świat???????

Ostatnio obejrzalem sobie trzy filmy z Seagalem(W stronę słońca, zatopionych i Najemnika) a także 7 Sekund ze Snipesem i jako fan kina akcji i jestem rozczarowany, to nie prawda ze wystarcza jakies wybuchy i strzelanie i juz mamy kino akcji, wielu ludzi twierdzi ze to rzadna filozofia zrobic film akcji, ale po...