Mam problem pamiętam z tego filmu tylko jedną scenę ale tak przez mgłę.
Może będziecie wiedzieć.
Jakiś dwóch kolesi przyjeżdża na komisariat i wchodzą do środka. Tam jest jakiś policjant co karz im do zdjęć się przybliżyć i sprawdzić czy nie są to zbiegowie. Potem coś chyba gadali. Po chwili wchodzi drugi...
Zna ktoś może film godny polecenia podobny do "13. Piętra",
"Equilibrium" i "Matrixa"?
Z góry dzięki za pomoc:).
Jakie znacie filmy w których jest miłość pomiędzy zakonnicą a normalnym gościem, albo między księdzem a jakąś babką?
Gdy jakiś czas temu przeglądałam inne forum internetowe, natrafiłam na ciekawą opinię na temat anime 'Metropolis'. Jej autor mianowicie stwierdził, iż film ów wygląda tak, jakby jego twórcy starali się na siłę zrobić z niego film kultowy.
Stwierdzenie owe zaciekawiło mnie i nakłoniło do zadania wam pytania: jakie...
witam, mam pytanie bo zupełnie nie znam się na rasach psów. czy wie może ktoś jakiej rasy jest pies któy występuje w jednej ze scen filmu kiedy Forest siedzi na ławce karmiąc gołębie. Dzieki z góry za pomoc. Pozdrawiam
na pewno zawiedliscie sie choc raz oczekujac na nowy film jakiegos rezysera,po jego wczesniejszych sukcesach...
ja sie troche zawiodlam na lucu besson przy angeli ,ale to moje zdanie
Piszcie tu tytuły filmów przygodowych godnych polecenia.Wiem,że mogłabym skorzystać z wyszukiwarki ale wolę zdać się na waszą opinię.
Piszcie tu tytuły filmów przygodowych które waszym zdaniem są godne polecenia.Wiem że mogę skorzystać z wyszukiwarki ale wolę zdać się na wasze opinie.