Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiada o Kobiecie i mezczyznie podrozujacych samochodem. Chyba sa para. ale nie wiem na 100%. Napotykaja na tej drodze "autostowpoicza" czy kogogs takiego(w barze go chyba spotykaja bo to o jakies narkotyki chodzi czy kase) ktos go goni czy cos takiego. :) w kapeluczy i w jeansach. takiego troche do robbiego...

http://www.filmweb.pl/Blob++zab%c3%b3jca+z+kosmosu+1958+plakaty,FilmPosters,id=3 4181

kto znajdzie niepasujący element w plakatach do filmu Blob dostaje nagrodę niespodziankę :D

mam pytanie czy kie ktos jak sie nazywa film w którym pojawiał sie bruce lee, mianowicie bardzo go dawno oglądałem więc nie pamietam ale utwił mi w pamięci, scenariusz był min. taki młody gosc Chlopka przeprowadza sie gdzies w stanach razem z ojcem, do pewnego miasteczka, chce sie uczyc Karate ale mu nie wychodzi nie...

więcej

jaka jest wedlug was ulubiona scena z tego filmu?dla mnie to arcydzielo jak clarenceprzychodzi do drexla porozmaiac o alabamie,cudo! ten akcent garego oldmana,genialne!

kurde nie wiem jak wy, ale ja prawie na każdym odcinku rycze... za bardzo przeżywam koleje ich losu... czasem tylko mi się łezka zakręci w oczku a czasem to juz wytrzymać nie moge... masakra ;) ale tak na ogół to się nie rozklejam na filmach, po prostu "pogoda na miłość" takna mnie działa ;) mam nadzxieję, że nie...

uwielbiam ten serial,jeżeli ktoś wie kiedy pokaże sie ósmy sezon csi las vegas to niech mi da znać,
a tak wogóle co myślicie o tym serialu?
poza tym ,że w naszym kraju kryminalistyka jest sto lat za murzynami...

Kto wie gdzie mozna zobaczyc na necie odcinki Kryminalnyh zagadek Nowego Jorku , Miami czy Las Vegas ?

co myślicie na temat tego filmu?dawno go nie widziałam,szukałam w wypożyczalniach nawet próbowałam ściągnąć,ale NIE MA!

Szukam serialu który opowiada o ojcu z dwójką dzieci córką i synem którzy przeprowadza sie do Honolulu po śmierci matki. Ojciec ich jest lekarzem chyba niestety tylko tyle pamiętam.

Ciezko bylo go miec ale nie zaluje 10/10 daje bo mi sie bardzo spodobal. tym bardziej ze porusza bierzace problemy nastolatkow. sam troche poczowam sie do roli jamiego bell'a i musze powiedziec ze imponuje mi swoimi rolami w filmach. do tej pory ogladalem z jego udzialem Billego elliot'a i milego dnia? ale mam zamiar...

więcej