Serial opowiadał o facecie, który stracił w katastrofie samolotu żonę i córkę. Potem opiekował się dziewczynką, która miała nadprzyrodzone zdolności (chyba potrafiła leczyć rany, czy coś w tym stylu). Dziewczynka razem z jakąś lekarką uciekła z laboratorium i we trójkę się ukrywali (chyba w domku nad jeziorem).
Serial...
Witam! mam do was pytanie jaką fajną komedię romantyczną ostatnio widzieliście? bo ja guess who;) fajny filmik;)
Najlepszy film jaki w zyciu ogladalam!! Na koncowce plakalam jak male dziecko, nawet bez konkretnej przyczyny po prostu tak jakos mi przyszlo samo. Strasznie emocjonujacy film. Kto nie widzial polecam!!! U mnie ma 11/10 ;)
Chodzi mi cos w stylu Mlodzi gniewni lub Reqwiem for dream (tu akurat nie ma motywu szkoly) Znawcy filmow doradzcie ;)
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja ten film ma
najniższą średnią w filmwebie ( 2,416 ) i ocenę 1,55/10 na 2887 głosów.
A co za tym idzie jest to najgorszy film nie tylko w Polsce ale i na całym świecie.
Witam szukam pewnego filmu o tematyce voodoo.
Film ten ogladalem kilka lat temu i niestety jakos umknął mi z pamięci jego tytuł :-(.
Akcja rozgrywa sie na południu USA w czasach wspolczesnych.
Opowiada o pielegniarce, która wyprowadza sie na wieś do starego domu (taki jaki mieli własciciele plantacji, niewolników...
Pamięć mnie zawiodła i nie pamiętam tytułu. Fabuła filmu opiera sie na 2-óch żołnierzach co wędrujących(albo uciekających przed jakimś wojskiem) ostrą zimą po lesie i trafiają na "opuszczony dom".Okazuje się,że tam mieszka kobieta z mężczyzną, którzy przygraniali pod swój dach dzieci, które zostały okaleczone i...