Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam;) Sprawa nie jest łatwa, próbuję przypomnieć sobie film, który obejrzałem miej wiecej z z 8-10 lat temu w TV. Był to dramat o facecie który znalazłwszy się po "drugiej stronie" szuka w tamtejszym świecie swojej zmarłej przed laty żony. Bardzo ciężko mi przypomnieć sobie jakieś charakterystyczne szczegóły z filmu,...

więcej

Witam!
Chętnie bym obejrzał jakiś oldschoolowy kryminał, coś w stylu Blade Runnera - ogólne chodzi mi o ciężki klimat, pesymistycznego, doświadczonego życiem głównego bohatera, niekoniecznie happy end itp.
Bardzo proszę o polecenie mi jakichś interesujących produkcji:)

pzdr
PC

Czy znacie moze jakis filmy podobne do Lista Schindlera

Jakie filmy są wegług was lepsze ''STARE'' czy te ''NAJNOWSZE''
Które filmy uwazacie za te bardziej wartościowe 'stare' oczywiście nikogo nie obrazając, filmy kręcone w sposób prosty, bez żadnych efektów komputerowych czy te 'najnowsze' z wielką ilością efektów specjalnych oraz rozmaitych tricków komputerowych ???...

więcej

Dzieki za pomoc w identyfikacji jednego z moich filmow;-) pozostaly mi jeszcze 2. Jezeli ktos wie cos na ten temat... z gory dzieki... (troche smieszne opisy ale chcialem zamiescic jak najwiecej szczegolow

1. Film opowiada o Kobiecie i mezczyznie podrozujacych samochodem. Chyba sa para. ale nie wiem na 100%....

mam jeszcze prosbe ogladal moze ktos dawno temu na tvp bydgoszcz film pt bonnie i clyde to byl bardzo fajny film ale nie ta stara wersja chlopak byl mlody i przystojny mial czarne wlosy a dziewczyna miala brazowe i dlugie pochodzila z bogatej rodzinny i namowila go na kradziez w banku na koncu obydwoje zginel i...

Witam;) Sprawa nie jest łatwa, próbuję przypomnieć sobie film, który obejrzałem pewnie z 9-10 lat temu w TV. Był to dramat o facecie który znalazłwszy się po "drugiej stronie" szuka w tamtejszym świecie swojej zmarłej przed laty żony. Bardzo ciężko mi przypomnieć sobie jakieś charakterystyczne szczegóły z filmu, wiem...

więcej

hej, czy wie ktoś może skąd można wziasc muzyke z serialu The Ghost Squad ( Oddział Duchów)? ten serial leci na Hallmarku i muzyka z niego bardzo mi sie podoba

polecam---------------------------------------------------------

jaka według was jest najlepsza ścieżka dziwiękowa z filmu?????????