Witam;) Sprawa nie jest łatwa, próbuję przypomnieć sobie film, który obejrzałem miej wiecej z z 8-10 lat temu w TV. Był to dramat o facecie który znalazłwszy się po "drugiej stronie" szuka w tamtejszym świecie swojej zmarłej przed laty żony. Bardzo ciężko mi przypomnieć sobie jakieś charakterystyczne szczegóły z filmu,...
więcej
Witam!
Chętnie bym obejrzał jakiś oldschoolowy kryminał, coś w stylu Blade Runnera - ogólne chodzi mi o ciężki klimat, pesymistycznego, doświadczonego życiem głównego bohatera, niekoniecznie happy end itp.
Bardzo proszę o polecenie mi jakichś interesujących produkcji:)
pzdr
PC
Jakie filmy są wegług was lepsze ''STARE'' czy te ''NAJNOWSZE''
Które filmy uwazacie za te bardziej wartościowe 'stare' oczywiście nikogo nie obrazając, filmy kręcone w sposób prosty, bez żadnych efektów komputerowych czy te 'najnowsze' z wielką ilością efektów specjalnych oraz rozmaitych tricków komputerowych ???...
Dzieki za pomoc w identyfikacji jednego z moich filmow;-) pozostaly mi jeszcze 2. Jezeli ktos wie cos na ten temat... z gory dzieki... (troche smieszne opisy ale chcialem zamiescic jak najwiecej szczegolow
1. Film opowiada o Kobiecie i mezczyznie podrozujacych samochodem. Chyba sa para. ale nie wiem na 100%....
mam jeszcze prosbe ogladal moze ktos dawno temu na tvp bydgoszcz film pt bonnie i clyde to byl bardzo fajny film ale nie ta stara wersja chlopak byl mlody i przystojny mial czarne wlosy a dziewczyna miala brazowe i dlugie pochodzila z bogatej rodzinny i namowila go na kradziez w banku na koncu obydwoje zginel i...
Witam;) Sprawa nie jest łatwa, próbuję przypomnieć sobie film, który obejrzałem pewnie z 9-10 lat temu w TV. Był to dramat o facecie który znalazłwszy się po "drugiej stronie" szuka w tamtejszym świecie swojej zmarłej przed laty żony. Bardzo ciężko mi przypomnieć sobie jakieś charakterystyczne szczegóły z filmu, wiem...
więcejhej, czy wie ktoś może skąd można wziasc muzyke z serialu The Ghost Squad ( Oddział Duchów)? ten serial leci na Hallmarku i muzyka z niego bardzo mi sie podoba