Ja osobiście mogę bez przerwy oglądać:
"Człowiek ringu"
"Lista Schindlera"
"Piękny umysł"
"Edward nożycoręki"
Te filmy to nigdy mi się nie znudzą ;))
witam,mam pytanie odnosnie jednego filmu,zawsze staram sie pamietac tytul,ale ten akurat lecial w telewizji i przelaczylam jak juz sie zaczynal,mianowicie:
mala dziewczynka zaprzyjaznia sie z chlopakiem mieszkajacym w przyczepie kampingowej,odwiedza go bez wiedzy rodzicow,
on poczatkowo ja tylko toleruje,ale potem...
''Terminator 2''
''Obcy - decydujące starcie''
Są to dwa z moich najbardziej ulubionych filmów.
Największe emocje w ''Terminatorze 2'' wzbudziła u mnie scena pościgu z czarną ciężarówką, a najlepszym urywkiem tej sceny był skok Terminatora na motocyklu z betonowej ściany. Całość wywarła u mnie ogromne...
Dawajcie wszystkie filmy jakie znacie, które mają ciekawy montaż. Chodzi mi tutaj o filmy typu np. Memento.
Nie mogłem się powstrzymać i muszę zapytać... Czy ktoś z was ogląda seriale dokumentalne na TVP3 codziennie o 23:55 ?? A jak tak to który z tych seriali podoba wam się najbardziej?
Witam,
Uwielbiam kino Bollywood i chetnie obejrzalabym filmy,ktorych niestety nie ma w sprzedazy.Wiem,ze duzo ludzi sciaga takie filmy - niestety jak na ironie ja tego nie wiem - czy ktos moglby mi pomoc i podac namiary...
zdesperowana Godi
To nie żaden tytuł artykułu tylko taki mój krzyk przeciw brutalizacji kina , właśnie na górze śmiga mi SADYSTA , nie tak dawno był MOTEL , GRINDHOUSE , WZGÓRZA MAJĄ OCZY i ... można by tak długo.O co mi chodzi ?
Z tego co widzę to współcześni widzowie są jacyś mało wymagający skoro chodzą na takie szmiry co w latach...
Interesują mnie filmy, w których istotną rolę odgrywają motocykl bądź samochód. Jednak interesują mnie pozycje bardziej w klimacie "Dzienników motocyklowych" czy "Prawdziwej historii", a nie "Szybkich i wściekłych" czy "Szybkiego jak błyskawica." Mam nadzieje, że doradzicie mi ciekawe pozycje.