Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Który z nich jest lepszy!!!!!!!
Który ma lepszą obsadę i reprezentuje lepszy scenariusz

Jak sie nazywa ten najsławniejszy lektor polski?

Pamietam tylko scene z tego filmu: jakas banda, gangsterska chyba, z Japonii.... Jakis facet z japonii piep... sie z kobieta (blondynka) a po chwili ucina jej glowe od tylu...... jaki swinia! Bandyta! A ona oczywiscie nie podziewala sie tego.... i ja zabil! :(
pomocy - znacie ten film...? Jaki jest tytul?

...kto mi poleci jakiś zajefajny film!... nalepsiejszy byłby horror... albo jeszcze lepiej komedia... tylko najlepiej jakaś nowa... z 2006... i żeby Reese Witherspoon grała... takie młodzieżowe... a kto zna niech też dramat jakiś poda, bo ja nie znam żadnych... a chciałbym jakiś super dobry film zobaczyć!... tylko nie...

więcej

za nic w świecie nie moge sobie przypomnieć jaki to tytuł, ale chodzi w nim o takie cos że jest laska i koleś i ona jest troche świrnięta na punkcie znaków itp, i jest taka akcja np. ze podpisuje się na banknocie i wydaje go w kiosku i jeśli on wróci do niej, to bedzie znak że beda razem, albo też cos podobnego jest z...

więcej

Nie wiecie może przypadkiem ja nazywa się utwór z serialu Oddział Duchów? Jest on np w odcinku 8 (czy tez 7 cz.2) gdy Amy pisze raport na laptopie. Pomóżcie jakoś, ktoś musi coś wiedzieć...

tej "kultowej" produkcji..ktora z nich uwazacie za najlepsza? Ktore sceny najbardziej was rozbawily?

Proszę pomóżcie mi w przypomieniu tytułu. To był polski film i fabuła dotyczyła mężczyzny, który kręcił filmy swoją domową kamerą(kręcił m.in w markecie gdzie pracował a jego dziewczyna brała udział w kastingu gdzie miała ukazać różne uczucia na twarzy, razem też nakręcili film jak malowali ścianę w słońce i fale a...