Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/do+usunięcia+2004+o+filmie,Film,id=311577

Jak długo będzie puszczony film "Transformers" w kinach ??
Ile wogóle są filmy w kinach? 1 miesiąc?

Właściwie chodzi mi o dwa filmy:
1) Mężczyzna skazany na "wygnanie" zostaje uwięziony na statku. Akcja rozgrywa się w XIX w. w USA. Charakterystyczny motyw to gwiazdki pojawiające się na banderze okrętu wraz z przyłączaniem kolejnych stanów do USA. Dzięki temu więzień może domyśleć się co dzieje się w kraju, gdyż z...

więcej

Witam
W krakowskim Multikinie przed Harrym 5 pokazywano zwiastun jakiegoś baśniowego filmu. Jedyne co na jego temat pamiętam, to, że chodziło o jakąś dziewczynkę, która miała jakiś magiczny przedmiot. Jeżeli ktoś może mi pomóc i podać tytuł tego filmu, byłbym wdzięczny :)

mam pytanie jestem nowy i nie wiem jak i czy wogole moge obejzec serjal Pogoda na piatek ,czy ktos mi powie jak mam to zrobic ?

bardzo licze na waszą pomoc.Kiedyś oglądałam film na tvn może cztery lata temu.Ten film był o irlandzkim reporterze wojennym który nawiązał romans z amerykanką we włoszech akcja się dzieje podczas wojny na balkanach.nie pamiętam tytułu .może ktoś z was widział i napisze mi szybką odpowiedz .z gory dziękuje i pozdrawiam

więcej

Ten film bardzo mi sie podoba. Zwłaszcza te superowe piosenki i sexowne laski. Obejrzałam go z 4 razy. Zachecam do obejrzenia.

Widziałe ten film w sklepie o całkiem przyzwoitej cenie i niwiem czy warto kupić .

Bo lubié rankingi.
Tym razem na najlepszy debiut wszechczasów. Pozdro.

Poszukuję dobrych komedi coś typu : Eurotrip lub Dziewczyna z Sąsiedztwa
Albo cos podobnego do : Ściśle tajne, szklanką po łapkach lub Mafia.
Moze ja wymienie jakie filmy tego typu ogladałem...
No więc najpierw zaczne od tych filmów które wczesniej wymieniłem:
Eurotrip
dziewczyna z sąsiedzrwa
wieczny...