tez wasze ulubione filmy z tych gatunkow..zobaczymy ktore ciesza sie najwieksza popularnoscia.. ja osobiscie lubie chyba najbardziej horrory,komedie i przygodowe..choc w sumie to moglbym ogladac kazdy film niezaleznie od gatunku,jaki tylko wpadnie mi w oko i bedzie mi odpowiadal,wciagnie mnie,itd.
Chodzi o filmy ważne, przełomowe, głośne, ale przede wszystkim takie, które pokazały widzom coś, czego nigdy wcześniej nie było i odważne w treści i formie.
Czyli komediodramaty. W katalogu nie ma takiego gatunku więc proszę Was o podrzucenie kilku tytułów w/w gatunku. Czyli coś w stylu "Życie jest piękne", "Goło i wesoło" czy "Truman show". Najlepiej kino europejskie.
Hej. Stwórzmy listę filmów mega-pozytywnych, które dają kopa do działania, po których obejrzeniu chce się żyć, wszystko wydaje się prostsze i takie tam. Moje typy :
Czekolada
To właśnie miłość
Był sobie chłopiec
Kroniki portowe
Mała Miss
W pogoni za szczęściem
Goofy na wakacjach ;)
Jak w niebie...
Kto widział film "Być jak John Malkovich"to wie o co chodzi.Jeśli moglibyście wejść do głowy znanej osoby i widzieć świat oczami tej sławy to kto by to był?Nie musi to być aktor.Którą głowe byście wybrali?ja wybrałabym głowe Angeliny Jolie i prezydenta Busha:]
zna ktos jakies fajne filmy romantyczne cos w stylu hitcha z willem smithem jesli tak to prosze o odpowiedz i z gory dziekuje
To chyba starszy film , pamiętam tylko tyle z niego że grupka ludzi jechała trolejbusem (autobusem) i mieli wypadek (wpadli chyba do rzeki ) , zginęli , ale dostali jeszcze jedną szansę i powrócili na ziemię jako duchy , nikt ich nie widział , i pokolei po każdą osobę wracał ten autobus (również nei widzialny ) i...
Nie mam nic przeciwko przerywania filmu i serialu reklamami można wtedy:
1) coś zjeść.
2) coś wypić.
3) Umyć zęby.
4) Otworzyć lub zamknąć okno.
5) załatwić fizjologiczne potrzebny w łazience.
6) Zastanowić się nad miedzy oceną danego filmu lub serialu.
7) Przeczytać opis filmu który się właśnie...
Witam!!!
Mam pytanie czy nie zna ktoś jakiegoś fajnego filmu a raczej komedii o szkole xD(coś jak american pie) najlepiej żeby film był o nastolatkach ale może też być o studentach xP. Więc jeśli ktoś bedzię znał taki film niech napisze ;p
Z góry dzięki i pozdrawiam QBS xD
Posiadam ten film od bardzo dawna. Był to jeden z pierwszych moich zakupów, który do dziś odkurzam regularnie. Mam wiele filmów, które uważam za wielkie, ale ten należy do największych. Ten film w jakimś stopniu ukształtował mój gust i był jednym z pierwszych, który rozpoczął moją do kina miłość. Holden, Swanson, von...
więcej