Cześć! Jestem tutaj od nie dawna i chcialabym sie dowiedziec na czym polega cale to wspolzadodnictwo w filmweb;)a szczegolnie interesuje mnie to skad ludzie biora te newsy z kin itd. Zauważylam też ze ludzie ogladaja filmy na kompie...a to chyba nie legalne ?? Nie wiem zagubilam sie w tych internetowych zasadach:(....
więcejprawdopodobnie z lat 70. lub 80. opowiada o gościu (jeździł na wózku inwalidzkim z przykrytymi kocem nogami), który zwerbował paru ludzi którzy mieli odwalać dla niego jakąś czarną robotę czy coś w tym stylu, w każdym razie na każdej takiej akcji co najmniej jednego z nich zabijał snajper w czarnym stroju, jak się...
Temat można odbierać jednoznacznie, dwu- lub bez-. Szukam filmów, w których można ujrzeć iście słowiańskie sceny-sceny, czyli libacja.
Witam wszystkich, poszukuje filmu ktorego kiedys ogladalam, a mianowicie opowiadal o trzech mezczyznach, na poczatku filmu jest pokazane jak sa mali, jeden motyw pamietam ze kradli jednemu sprzedawcy arbuzy, a potem komus je rozbili przypadkiem na glowie. Ciag dalszy filmu opowiada o dalszych ich losach jak sa juz...
Hauru no ugoku shiro (Japonia, 2004)
Animowany/Fantasy
czas 119 min.
Reżyseria: Hayao Miyazaki
Scenariusz: Hayao Miyazaki, Cindy Davis Hewitt, Donald H. Hewitt
Na podstawie książki "Howl's Moving Castle": Diana Wynne Jones
Obsada:
Sophie (głos):Chieko Baisho
Sophie młoda (wersja polska):Beata...
Czy zauważyliście że w filmie Miasto aniołów (City of Angels) z 1998 roku podczas upadku głównego bohatera w podkładzie dźwiękowym wyraźnie słychać słowa odmawianej modlitwy "Ojcze nasz....."? Niestety w ścieżce dźwiękowej z tego filmu tego nie ma.
witam, czy mozna dodawac informacje o filmach nakreconych przez siebie? ale takich dluzszych...:D ja z paczka mamy amatorska grupe filmowa i chcialbym sie pochwalic swoimi filmami, wiec czy moglbym to wrzucac? z gory thx za odpowiedzi...pozdrawiam: A4G z Green Eye Production... p.s. ogladajcie nasze filmy na...