Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć.mam pytanie czy jak Dan zabije Kitha,to czy ktoś sie o tym dowie i czy Lukas znienawidzi go ogólnie co sie stanie? dzięki. niach. x*

Jaki,Waszym zdaniem, film posiada najciekawszą ścieżkę dźwiękową?
Czekam na propozycje:)

Szukam dobrych filmów o tematyce więziennej najlepiej żeby były to filmy z kategori: dramat-sensacyjne-thiller-przygodowe z góry dzięki

Pilnie poszukuję filmów w których pojawia się motyw skoków spadochronowych. Mam już: Cutaway; Strefę zrzutu; Na fali i Na granicy ryzyka. Czy są jeszcze jakieś o podobnej tematyce???/

Witam!!
Poszukuje jakiegoś fajnego filmu o życiu świra ;]
Najlepiej żeby nie był polski xD
Z góry dzięki i podrawiam ;p

to dla mnie bardzo wazne poniewaz nie chcial bym sobie popsuc znakomitej lektury jaka jest ksiazka Mario Puzo (jestem dopiero na ok setnej stronie) prosze forumowiczow o pomoc

Szukam jakiś dobrych filmów o Kibicach i Chuliganach. Takie filmy jak np. Hooligans, Football Factory czy Klatka. Znacie jakieś fajne filmy z taką tematyką?

W tym temacie chciałbym poświęcić uwagę błędom, jakie popełnili polscy dystrybutorzy filmowi, a mianowicie o dobór lektorów. Spróbuje podać jak najwięcej przykładów.

Lucjan Szołajski - na rynku VHS od początku istnienia pierwszej legalnej firmy, czyli ITI Film Studio (od 1986, na szczęście od kilku lat można go...

Ogladalem jakis czas temu film fabularny w TV. Byla to jak dobrze pamietam opowiesc o zonie/dziewczynie ktora wyruszyla na wojne serbska? bosniacka? poszukiwac rzekomo zaginionego meza, reportera wojennego. Nie wierzyla w jego smierc. Na miejscu poznala ekipe TV ktora przeprowadzala ja przez pieklo wojny domowej....