Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedys odladalam super film, ale nie pamietam tytułu. Opowiadal on o gangach. Jeden koles był w więzieniu i chcial przystapic do jednego gangu ale byl bialy dlatego tez nie chcieli go przyjac (tamci nie byli czarni,cos na podobe wietnamczykow). Musial on tez w tym wiezieniu zabic kucharza. Film (amerykanski)byl w dwoch...

więcej

Bardzo prosił bym o pomoc w grze The Movies.Jak tam można zrobić żeby podnieść za pomocą jakiegoś suwaka poziom brutalności lub romantyzmu?

Kto ma film The Pact (pol. tytuł "W imię miłości" na kompie ?!?!?!?!?!?!?!?!
Piszcie na forum albo na maila: izunia_de@yahoo.de

Z góry dzięki !!!

cześć! co myślicie o piątej części hp?? większość krytyków uważa że jest to zdecydowanie najsłabsza część, a co ty o tym uważasz??

Witam
Szukam nazwy filmu, który opowiada o grupce 3 przyjaciół, 2 mężczyzn i kobiety.. jeden koleś jest gey'em i zakochał się w swoim przyjacielu^^ laska zakochala sie w gey'u a 2 koleś w lasce^^ :D nie mogę sobie przypomnieć, wiem że nazwa odnosiła się do ich trzech ;>

Pytanie jak w tytule. Co sądzicie o Dogville?

J.w. potrzebuje znalesc film opowiadajacy bodajrze o komandosie rangers ktory wraca do normalnego zycia ale miewa straszne koszmary. Jest tez motyw iz posiada bodajrze mundur ktory wyglada jak "ludzki szkielet" W jednej scenie pod barem pokazuje co potrafi :)
Slowo bodajrze oznacza iz dokonca nie jestem tego pewien......

więcej

jakie znacie filmy tak zwane bolywodzkie filmy??? poszukuje wszystkich jakie znacie... oprócz 'Czasem słońce, czasem desz' i 'Monsunowe wesele'... byłabym wdzieczna za propozycje

Widziałam tylko "Czasem słońce, czasem deszcz" i "Duma i Uprzedzenie", obydwa mi się podobały :). Jakie filmy polecicie z Bollywood? Proszę o odpowiedzi! Pozdrawiam i z góry dziękuję ;-)).

Podawajcie wasze propozycje najlepszych melodramatow z bollywood,szczegolnie filmy przedstawiajace milosc w tancu,spiewie...mozecie tez podawac propozycje filmow ukazujacych tzw "zakazana milosc". Licze na wasza pomoc i z gory dzieki;)