Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto pamieta tytul filmu w ktorym glowny bohater plul na odleglosc? jego guru jakis starszy zawodowiec, rekordzista w pluciu na odleglosc w jakims programie telewizyjnym napil sie goracej kawy, poparzyl sie przez co nie mogl kontynuowac dalszej kariery. pamietam scene w ktorej mlody przysszed do niego i ten mistrz...

Witam wszystkich, poszukuje filmu ktorego kiedys ogladalam, a mianowicie opowiadal o trzech mezczyznach, na poczatku filmu jest pokazane jak sa mali, jeden motyw pamietam ze kradli jednemu sprzedawcy arbuzy, a potem komus je rozbili przypadkiem na glowie. Ciag dalszy filmu opowiada o dalszych ich losach jak sa juz...

witam. jaki tytul ma film, w ktorym para ma sie spotkac na szczycie empire state building i ona nie dociera, bo miala wypadek...? z gory dzieki za pomoc :m.

Potrzebuje tytułów debilnie głupich komedii.
Czegoś w stylu Strasznego filmu, Epic movie - nie koniecznie parodii.
Ważne żeby byly durne i beznadziejnie smieszne.
Rozumiecie?
Chujowo nudne, ale jednak czasem smieszne, tak jak Epic Movie
Zna ktoś podobny film?
XD...

Znacie tytuly piosenek jakie byly w filmie "Żona dla zuchwałych"? Potrzebuje bardzo tych tytulow i licze na wasza pomoc,a ta muzyka byla swietna.

Hej, Ja ogólnie kocham zwięrzęta - najbardziej kotki. Czy znacie jakieś filmy którymi bochaterami są głównie zwierzęta. Oczywiście ja też pare znam ale ogólnie niewiele jak coś wiecie na ten temat piszcie. Pozdrawiam wielbicieli i wielbicielki kociaków...!!!!!!!!

Witam wszystkich, chciałem was zapytac jakie waszym zdaniem gry chcieli byście zobaczyc na ekranach kin...czyli ich adaptacje kinowe/filmowe??? Ja osobiście najbardziej czekam na Max Payne.../Pozdrawiam/:)

Hej, Ja ogólnie kocham zwięrzęta - najbardziej kotki. Czy znacie jakieś filmy którymi bochaterami są głównie zwierzęta. Oczywiście ja też pare znam ale ogólnie niewiele jak coś wiecie na ten temat piszcie. Pozdrawiam wielbicieli i wielbicielki kociaków...!!!!!!!!

Witam

Dawno dawno temu oglądałem w polskiej telewizji taki film, niby to relacje z ataku kosmitów na ziemie. Wszystko było ładnie , realistycznie zrobione. Ale że wtedy ani nie było TXT, ani internetu to nie mam pojecia co to za film był. Może ktoś się orientuje? Film chyba leciał na polsacie jeśli komuś to...