Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podawajcie wasze propozycje najlepszych melodramatow z bollywood,szczegolnie filmy przedstawiajace milosc w tancu,spiewie...mozecie tez podawac propozycje filmow ukazujacych tzw "zakazana milosc". Licze na wasza pomoc i z gory dzieki;)

Kuzynka potrzebuje do pewnego projektu jak najwięcej filmów z wątkami z tematu. Jesli znacie jakies filmy piszczie. Z góry dzieki :*

Poszukuje filmu który był o dwóch koleżankach, i jedna z nich zaprosiła drugą do siebie do domu na wsi.Później gdy już wszyscy spali przyszedł jakiś facet i zaczą mordować całą rodzinę.Ta koleżanaka która została zaproszona to ona uciekła.A na końcu z tego co pamiętam to ona miała rozdwojenie jaźni czy coś takiego i to...

więcej

Jak moge dodac aktorowi nagrode ? Wchodze w " zostań autorem tej strony , ale tam mam tylko dodaj data itd. , dodaj opis, dodaj url ,dodaj ciekawostke .

CZY KTOŚ Z WAS WIE KIEDY W POLSCE POJAWI SIĘ FILM THE STRANGERS NAWET NIE WIEM CZY DOBRZE PISZĘ Z GEMMĄ WARD I LIV TYLER??? BARDZO PROSZĘ O POMOC JEŻELI WIECIE.

Jak moge dodac aktorowi nomiacje do jakiejś nagrody. Wchodzę w " zostań autorem tej strony " ale mam tam tylko opis , data urodzenia itd. , url i ciekawostka .

Witam
Chciałabym dowiedzieć się od wszystkich jaki jest wasz ulubiony horror, najlepszy jaki kiedykolwiek oglądaliście. Podajcie tytuły najstraszniejszych horrorów z ciekawą fabułą i zakończeniem. Jednym zdaniem Pomóżcie w znalezieniu najlepszego horroru.
Byłabym bardzo wdzięczna za podanie kilku tytułów!
Pozdrawiam...

więcej

Stary film, fantastyka.
Facet ma płytkę blaszaną w głowie.
Wpada do jakiegoś miasteczka na zadupiu, jego dziewczyna widzi jak jej pies kopie cos w lesie, zobaczyla coś zielonego świecącego, sama zaczyna kopać jak i reszta tej wioski.
Okazuje sie to gigantyczny statek kosmiczny, wszyscy sa pod jego kontrola tego...

Potrzebna mi jakaś mistrzowska komedia, z której można się nieźle pośmiać, chciałem sobie poszukac w rankingu ale dział komedia jest żałosny... Najlepsze komedie to Forrest Gump Monty Python i American Beauty...
Wiem, że to nie jest czysty ranking komedii, bo w niektórych filmach komedia to wątek poboczny, ale z...

Jeżeli ktos z was zna jakąś fajna komedie sportową to jakby mógł niech poda tutuł.....