Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

cos w stylu HOTEL ROWANDA albo BLOOD DIAMOND. Napewno wiem ze jest jakis filmik o wojnie domowej w Rwandzie (cos ze szkola w tytule podobno lepszy od w/w) a jesli znacie jeszcze jakies o takiej tematyce to bede bardzo wdzieczny za pomoc. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

http://www.filmweb.pl/Direkt&oslash+r+Ivar+Knudsen+t%20il+pr&oslash+vesejlads+om +bord+paa+et+dieselskib++omgive%20t+af+repr&aelig+sentanter+for+handel+og+indust ri++hvorib%20landt+admiral+A.+de+Richelieu++etatsraad+Martin+Dessau++gehe%20jmee tatsraad+Julius+Larsen++baron+Blixen-Finecke+og+f+1913+o%20+filmie,Film,id=36160 ...

więcej

szukam filmu, Lecz niestety nie pamietam nazwy i nawet głównej postaci. pamietam tylko ze grupa osub zostala do jakiegos domku gdzies chyba w lesie, skad próbowała uciec. na koncu filmu udaje sie uciec ale chyba juz nie wszystkim osoba. Troche ten opis dziwny ale tylko tyle pamietam z tego filmu ktorego ogladalem juz...

więcej

Witam znacie jakieś tytuły filmwów podobne do filmu honey

Czolem!
Mozna powiedziec,ze mam maly problem;) Planuje spedzic uroczy wieczor ze swoja kobieta,a ze oboje uwielbiamy ogladac filmy pomyslalem ze maly seans moglby byc dobrym wstepem do tego co byc moze zacznie dziac sie pozniej;) Dlatego mam do Was wielka prozbe,szukam romansu z lekka nutka erotyzmu,z drugiej strony...

więcej

Szukam filmów o emenuelle z Laurą Gamsel, np. - w Ameryce, itp.

Jezeli macie dla mnie jakies propozycje na film do obejzenia w domu z wypozyczalini - z 11-nasto latka. Prosze o propozycje ktore zachwycily was , wasze dzieci i znajomych. A oto jakie filmy lubi moja corka. Komedie , filmy ktore sa animowane. Inne kategorie rowniez wchodza w gre. Pozdrawiam Monika.

Poszukuje filmów, w których wystepuja sceny lub motyw przewodni filmu o "quadach"..... Czy ktokolwiek z was widzial film gdzie głowny bohater ucieka na kładzie lub goni kogos lub robi inne ewolucje ...... no zobaczymy kto sie wykarze ....

Moją lista:

D.Fincher
M.Scorsese
R.Scott
Q.Tarantino
B.de Palma
M.Mann
C.Nolan
F.F.Coppola