Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co myslicie o tym filmie bo ja go uwielbiam i moze wiecie czy jest do sciagniecia druga czesc !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????/

Szukam totalnych szmir, które mógłbym sobie zobaczyć i sie pośmiać z głupoty reżyserów i producentów, którzy na to wykładają kasę.
Żeby bylo jasne o co mi chodzi to podam pare tytułów, które mogą was naprowdzić:
"Atak szarańczy"
"Turbulencjia" (wszystkie części)
"Trzęsienie ziemi w Nowym Jorku"
Zapewne za niedługo...

więcej

witam, mam problem z odtwarzaniem filmików quick time, mam win98 i nawet po zainstalowaniu programu quick time nie ma obrazu, czy ktos wie co moge zrobic?? co moze byc przyczyna?? brak codecow, a moze zabezpieczenia w explorerze?? prosze o rade, z gory dziekowa!! pozdro!!

o dwóch lesbijkach (grała Btooke Shields. Chciałabym wiedzeć jak się skończył???

nie pamietam tytulu ani aktorow ale film byl super...tematyka jakis konflikt w serbii,hercegowinie czy czarno gorze(bynajmniej te okolice)wojska przesladuja ludnosc i dokonuja zbiorowych morduw w wiosce(glowny bohater-chyba amerykanin- ucieka przed przed scigajacymi go zolnierzami i wpada na zbiorowa mogile...

Kochani,
Potrzebuję odnaleźć tytuł filmu, który jako dziecko oglądałem kilkukrotnie z kimś bliskim, kogo już z nami nie ma. Tak z sentymentu.
Film był dość szmirowaty, więc może być trudno:)
Film nakręcono, jak mniemam po strojach w latach 80 lub na przełomie 80 i 90. Rzecz działa się na Florydzie lub w innym...

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gdzie znajdę taką perełkę jak SUGARLAND EXPRESS? Ktoś posiada? Jeśli tak, to niech powie przynajmniej jak zdobył...
Pozdro

sobie na dnie jeziora kolekcję kobiet które najpierw wywoził łodzią na środek jeziora topił żywcem, przywiązując im do nóg ciężar? Później w akwalungu przeholowywał je w jedno miejsce ustawiał i przebierał, tworząc makabryczną wystawkę. Z ostatnią miał pecha, bo uratowała ją przypadkiem przepływająca grupa nurków....

czy można dodawać zdjecia do filmów??a jesli tak to jak to zrobić??