Kiedyś oglądałam film, aczkolwiek nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu, co jest raczej niespotykane u mnie. A teraz przybliżę wam jego treść i mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc. Otóż młoda kobieta przyjeżdża bodajże do Wenecji, a w każdym razie do Włoch, w sprawach służbowych. Poznaje faceta i spędzają...
zna ktos tytuł filmu o samurajach którzy bronili księzniczki, był tez tam niewolnik który tak samo jak przywódca obrońców księzniczki zakochał sie w niej i obaj zgineli ... trwa ok 3 godzin ..... ..troche namieszałam :P
Witam,
poszukuje tytulu filmu, sam film juz uda mi sie
zalatwic, jest to klasyka z gatunku, najezdzaja
na nasza planete obcy. Film amerykanski,
prowadzony w konwencji relacji telewizyjnej
z wydarzen.
Najpierw jakies meteoryty uderzaja, pozniej
emituja jakies dzwieki. Film konczy sie,
slowami prowadzacego,...
widziałam film bo leciał wczoraj i opinie na plakatach o filmie (mam na mysli te:
"będziesz sie bał i to bardzo"
"gwarantowany paraliż ze strachu w najlepszym wydaniu od czasu "egzorcysty"
są strasznie przesadzone!! jaki paraliż?! okey film miał dreszczyk trzeba przyznać no ale jaki paraliż strachu?! nie mówiac juz...
pt. "Home Room" po polsku "Podejrzana" ?
nigzie nie moge go zanalesc :[ mam nadzieje ze ktos wie to niech poda strone albo ling..... tylko nie piszcie YouTube bo tam jest tylko 10 mni a mnie chodzi o całosc :]
dzieki za wszystko .....
planuje wypad do wypozyczalni i szukam jakichs fajnych komedii romantycznych.najlepiej w klimatach mlodziezowych ale nie tylko.np cos jak cinderella story, zostanmy przyjaciolmi czy zakochana zlosnica.ah i jakies takie w miare nowe.zarzuccie jakimis tytulami ok?cos co ogladaliscie i mozecie polecic:).pozdrawiam
Film jest z lat 80-tych opowiada o dwóch braciach rozdzielonych w dzieciństwie, jeden z nich jest biedny i mieszka z matką, po latach matka nagle umiera a przed śmiercią wyjawia synowi że ma bogatego brata bliźniaka i prosi go żeby go odnalazł, oczywiście odnalazł go ale nie skontaktował się z nim ale za to zakochał...
więcej