Szukam filmu, w którym był taki motyw,że...
na posterunek miał się zjawić psycholog, żeby przedstawić chyba jakiemuś typowemu super glinie portret psychologiczny mordercy o którym był tenże film. No i ten psycholog nie pamiętam czy perfidnie kłamał w oczy nieswiadomemu policjantowi w sprawie tego portretu czy też...
jaki jest wasz ulubiony superbohater
pochwalę się że moim ulubieńcem jest spider-man odkąd skończyem 4 latka
NIe wiem jak dodaje się gwaizdy kina... NIe umiem tego zrobić, widocznie nie jestem wystarczająco inteligentna... Może ktoś mi pomóc?? proszę
Gang dzikich wieprzy co sądzicie o tym filmie czy jest ciekawy czy nie bo ja jeszcze nie oglądałem i czy szklana pułapka 4 też jest ciekawa
Może wiecie kiedy wyjdzie wersja Gang dzikich wieprzy i Szklana Pułapka 4
DVDSCR lub R5 czy inna podobne do tych jakością tylko nie żadne cam czy ts
Jak bylem mlodszy ogladalem dwa filmy ktorych nie moge przypomniec sobie tytulu. Pierwszy dzial sie w obozie w czasie drugiej wojny swiatowej i tam poczatek na jak i koniec filmu ukazuje sie dziecko piszace na maszynie pokoj jest dosc waski a obok niego stoi rower.
Drugi film. Akcja dzieje sie w sadzie i koniec...
Jak bylem mlodszy ogladalem dwa filmy ktorych nie moge przypomniec sobie tytulu. Pierwszy dzial sie w obozie w czasie drugiej wojny swiatowej i tam poczatek na jak i koniec filmu ukazuje sie dziecko piszace na maszynie pokoj jest dosc waski a obok niego stoi rower.
jaki tytul ma ten film: 2 kolegow zalozylo sie ze z dziewczyny najbrzydszej w szkole zrobia najpiekniejsza...jest fo film o milosci ...na koncu filmu ona i on tancza przy jej basenie kolo domu ...tylko sa male lampki oswiecone a tak ciemno ... bardzo bym chciala znac tytul tego filmu