Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w którym był taki motyw,że...
na posterunek miał się zjawić psycholog, żeby przedstawić chyba jakiemuś typowemu super glinie portret psychologiczny mordercy o którym był tenże film. No i ten psycholog nie pamiętam czy perfidnie kłamał w oczy nieswiadomemu policjantowi w sprawie tego portretu czy też...

jaki jest wasz ulubiony superbohater
pochwalę się że moim ulubieńcem jest spider-man odkąd skończyem 4 latka

NIe wiem jak dodaje się gwaizdy kina... NIe umiem tego zrobić, widocznie nie jestem wystarczająco inteligentna... Może ktoś mi pomóc?? proszę

Gang dzikich wieprzy co sądzicie o tym filmie czy jest ciekawy czy nie bo ja jeszcze nie oglądałem i czy szklana pułapka 4 też jest ciekawa

Może wiecie kiedy wyjdzie wersja Gang dzikich wieprzy i Szklana Pułapka 4
DVDSCR lub R5 czy inna podobne do tych jakością tylko nie żadne cam czy ts

czy ktoś ma może plakat do filmu "Cztery pokoje"???

Jak bylem mlodszy ogladalem dwa filmy ktorych nie moge przypomniec sobie tytulu. Pierwszy dzial sie w obozie w czasie drugiej wojny swiatowej i tam poczatek na jak i koniec filmu ukazuje sie dziecko piszace na maszynie pokoj jest dosc waski a obok niego stoi rower.

Drugi film. Akcja dzieje sie w sadzie i koniec...

Jak bylem mlodszy ogladalem dwa filmy ktorych nie moge przypomniec sobie tytulu. Pierwszy dzial sie w obozie w czasie drugiej wojny swiatowej i tam poczatek na jak i koniec filmu ukazuje sie dziecko piszace na maszynie pokoj jest dosc waski a obok niego stoi rower.

jaki tytul ma ten film: 2 kolegow zalozylo sie ze z dziewczyny najbrzydszej w szkole zrobia najpiekniejsza...jest fo film o milosci ...na koncu filmu ona i on tancza przy jej basenie kolo domu ...tylko sa male lampki oswiecone a tak ciemno ... bardzo bym chciala znac tytul tego filmu

Czy ktos kojarzy z jakich filmow pochodza fragmenty zawarte w teledysku:

http://www.youtube.com/watch?v=-j39ABZyzek&mode=related&search=

I nie czepiac sie, ze temat nie jest pod muzyka- tu zostanie predzej zauwazony.