Kilka lat temu oglądałęm film, o ile pamiętam był stary i czarno biały. Bohaterem był facet będący chyba detektywem, lub kimś w tym rodzaju. Przewijała się tam jakaś kobieta, a treścią była rozgrywka rywalizujących gangów (?) o tajemniczą walizkę, w której znajduje się jakaś nieokreślona broń. Pamiętam, że na końcu...
Chciałbym dodać film którego nie ma w katologu,ale niestety jestem początkującym internautem i nie wiem jak go dodać do ogólnego katalogu"Filmweb".Dotyczy to tytułu filmu produkcji angielskiej"Szeregowiec Potter",za wskazówki z góry dziękuję. Marco
Nie pamiętam wiele. Tylko tyle, że na pustkowiu (totalne zadupie) znajduje się hotel przyjeżdża tam grubawa Niemka (chyba to ona doprowadza ów hotel do porządku), jest tam też taka młoda Murzynka (siedzi ciągle przed tym hotelem czy też może to była jakaś stacja benzynowa); na pewno to dość znany film, sprzed paru lat,...
więcejJedyne co pamietam to ostatnia scena, kiedy po smierci najmlodszej dziewczynki jej rodzenstwo rzuca z pokladu statku do morza jej misia. Nie jestem pewna czy wczesniej cos waznego nie bylo ukryte w tym misiu? Moze ktos kojarzy te scene? Bardzo zalezy mi na tytule tego filmu, prosze o pomoc i z gory dziekuje.
Zdecydowanie .. "Kubuś Puchatek i przyjaciele" czyż to nie jest wzruszające jak Kubuś ratuje swojego najlepszego przyjaciela Prosiaczka ...?? haha :D
wypiszcie filmy, ktore wam sie naprawde podobaly i ktore mogli byscie ogladac w kolko.
p.s.
zapraszam do siebie ;p
Słuchajcie wygrałem jakiś miesiąc temu film na filmwebie i jeszcze nie doszedł do mnie . Czyto wina filmwebu. Jesli mial ktos podobny problem niech pomoże. Dzieki