Pozdrawiam wszystkich na początek!! Więc tak, szukam filmu o wywoływaniu duchów a konkretnie ducha o nazwie Gjin czy jakoś tak, przez grupę przyjaciół. W tym filmie jeśli ktoś wstanie od stołu w trakcie wywoływania ducha to wtedy umrze. No i jedna osoba wstaje i ten gjin zabija ich po kolei.Np.jedną dziewczynę w...
Mam w głowie bardzo dużo pytań i targających mną sprzeczności związanych z filmem "The Fountain" http://zrodlo.filmweb.pl/
Chciałbym bardzo, żeby wszyscy na jutro wieczorkiem (20:00-21:00) zaplanowali sobie oglądnięcie właśnie tego filmu. I potem spotkamy się na forum i wymienimy poglądy <prosi>
Ja jestem stosunkowo...
Jestem posiadaczką bardzo wielu filmów!!!! Jeśli ktoś,byłby zainteresowany wymianą proszę o kontakt: olla855@wp.pl
Chciałam polecić wszystkim ten film, który porusza bardzo ważny temat jakim jest handel ludźmi jest wspaniale zrealizowany począwszy od reżyserii, grze aktorskiej i muzyce.
Bardzo poruszający, dotykający problemu o którym tak mało sobie zdajemy sprawę
Polecam i jeszcze raz polecam film jest mało znany i mało o...
szukam filmu dokumrntalnego o zabójcy na zlecenie, w tym filmie opisuje on jak zabijal swoje ofiary i takie tam.... ale jeden problem nie znam tytułu ./......./ POMOZECIE ??
Takie, które trzymały w napięciu. Wciskały Was w fotel.
Wywolały u was strach/przerażenie.
Czekam na jakieś ciekawe propozycje;)
Dostalem od kolezanki takie opisy
1) kupidyn zeslany na ziemie by tam kogos potraktowac strzala sam sie postrzelil
zakochal sie w tej dziewczynie
2) filmik w stylu milosc w rytmie chacha.. ale to nie to... w tym filmie wystepuja dwie kolezanki... wredna rzecz ale jedna wynajmuje chlopaka zeby uwiodl swoja...
Oglądałam kiedyś w TV fajny film przygodowy o młodym chłopaku i dziewczynie, którzy jako amerykańscy turyści przyjechali z rodzinami do Afryki. Dochodzi do jakichś zamieszek wśród lokalnej społeczności i biorą ich jako zakładników. W czasie drogi narażeni są na wiele niebezpieczeństw, takich np. jak atak lwów. Nie...
Czy ktoś wie jaki tytuł ma film w którym bohaterka wraz z dziećmi swojej siostry ukrywa się w mieście o nazwie Betlejem.Jej siostrzeniec przez prawie cały film nie mówi. Jest poszukiwana przez policje, dlatego podszywa się pod kogoś innego. Błagam pomóżcie!!!!