Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pozdrawiam wszystkich na początek!! Więc tak, szukam filmu o wywoływaniu duchów a konkretnie ducha o nazwie Gjin czy jakoś tak, przez grupę przyjaciół. W tym filmie jeśli ktoś wstanie od stołu w trakcie wywoływania ducha to wtedy umrze. No i jedna osoba wstaje i ten gjin zabija ich po kolei.Np.jedną dziewczynę w...

Mam w głowie bardzo dużo pytań i targających mną sprzeczności związanych z filmem "The Fountain" http://zrodlo.filmweb.pl/
Chciałbym bardzo, żeby wszyscy na jutro wieczorkiem (20:00-21:00) zaplanowali sobie oglądnięcie właśnie tego filmu. I potem spotkamy się na forum i wymienimy poglądy <prosi>
Ja jestem stosunkowo...

więcej

Jestem posiadaczką bardzo wielu filmów!!!! Jeśli ktoś,byłby zainteresowany wymianą proszę o kontakt: olla855@wp.pl

Chciałam polecić wszystkim ten film, który porusza bardzo ważny temat jakim jest handel ludźmi jest wspaniale zrealizowany począwszy od reżyserii, grze aktorskiej i muzyce.
Bardzo poruszający, dotykający problemu o którym tak mało sobie zdajemy sprawę

Polecam i jeszcze raz polecam film jest mało znany i mało o...

szukam filmu dokumrntalnego o zabójcy na zlecenie, w tym filmie opisuje on jak zabijal swoje ofiary i takie tam.... ale jeden problem nie znam tytułu ./......./ POMOZECIE ??

Takie, które trzymały w napięciu. Wciskały Was w fotel.
Wywolały u was strach/przerażenie.
Czekam na jakieś ciekawe propozycje;)

Dostalem od kolezanki takie opisy

1) kupidyn zeslany na ziemie by tam kogos potraktowac strzala sam sie postrzelil
zakochal sie w tej dziewczynie

2) filmik w stylu milosc w rytmie chacha.. ale to nie to... w tym filmie wystepuja dwie kolezanki... wredna rzecz ale jedna wynajmuje chlopaka zeby uwiodl swoja...

Oglądałam kiedyś w TV fajny film przygodowy o młodym chłopaku i dziewczynie, którzy jako amerykańscy turyści przyjechali z rodzinami do Afryki. Dochodzi do jakichś zamieszek wśród lokalnej społeczności i biorą ich jako zakładników. W czasie drogi narażeni są na wiele niebezpieczeństw, takich np. jak atak lwów. Nie...

Czy ktoś wie jaki tytuł ma film w którym bohaterka wraz z dziećmi swojej siostry ukrywa się w mieście o nazwie Betlejem.Jej siostrzeniec przez prawie cały film nie mówi. Jest poszukiwana przez policje, dlatego podszywa się pod kogoś innego. Błagam pomóżcie!!!!

przed chwilą ten film leciał na polsacie, ale nie oglądałem filmu od początku. Czy to rzeczywiście zabił swoją żonę mąż czy ktoś inny. Może mi ktoś odpowiedziec na moje pytanko, z góry dzięki i Pzdr!