Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chciałbym, aby na tym forum znalazłuy sie opisy najlepszych, według was horrorów. Można też ocenić go w skali 1/10 przy opisywaniu danego filmu. zachęcałbym też do tworzenia nowych pomysłów na horrory. Proszę o wpisy. Jeżeli ktoś chce inne informacje, należy o tym napisać w recenzji.

Czy ktoś mi może powiedzieć, w jakim filmie taka scena i o co chodzi? Plizz...

http://www.joblo.com/hitman-trailer-hits Olyphant o dziwo wypadł nawet cikawie , a wy co o tym myślicie ?

Ja wprost uwielbiam "czarne charaktery" w filmach, nic na to nie poradze, zawsze bardziej mnie fascynowali;*
Jeden z moich ulubionych "złych chłopców" to Freeman z filmu "Craing Freeman" ach i och:D

Jak myslicie czy Power Rangers jest cool a moze bylo cool a juz nie jest a moze to kicz i tandeta?? Piszcie co o tym myslicie:)

mam pytanie..jak chronologicznie ukladalyby sie czesci o perypetiach hannibala...aczkolwiek nie jak powstawaly tylko jak po kolei pokazuja kolejne etapy z jego zycia

zapraszam do rozmowy na temat ankiety o nowych filmach

Podawajcie jakies tytuły filmów w których bohater chce popełnic samobójstwo :D np "Stay" albo coś w tym stylu......

Czy ktoś mógł by mi pomóc gdyż poszukuje filmu który kiedyś szedł w Tv ale nie pamiętam tytułu opowiadał o małym chłopcu który miał chorą siostrę i ona strasznie chciała mieć lalkę anioła i on zbierał pieniądze na nią; film kończy się tak że on jako już dorosły człowiek po wszytskich szpitalach dziecięcych rozdaje...

Mam do was ogromna prosbe poszukuje filmu. kiedys go ogladalam i bardzo mi sie spodobal ale nie stety nie pamietam tytulu i nigdzie nie moge go znalezc:(.film mowi o zwyklym chlopaku ktory przychodzi na impreze. na bibie striptizerka odstawia mu taniec i zabiera jego najcenniejsza rzecz zegarek. chlopak po kilku dniach...

więcej