oficjalna strona: http://www.kinoletnie.pl/
22 Czerwca 2007 - 26 Września 2007
Sopot, Centralny Kort Tenisowy obok Grand Hotelu
Kino Letnie w Sopocie 22 czerwca-15 lipca oraz 12 sierpnia?26 września ? najpopularniejszy kurort wakacyjny w Polsce stanie się letnią stolicą kina.
Bilet wstępu do kina z...
Nie to nie żadna pomyłka. Po prostu stwierdziłem, że sto lat kina, to za dużo aby objąć to wszystko w jednej liście. Kino zbytnio sie zmieniło. Wiele ważnych filmów ze złotej epoki Hollywoodu jest teraz odbierana w zupełnie innych kategoriach. Nie są gorsze, ale juz mało aktualne, mniej wzruszają, już nie...
cześć wszystkim, mam do Was wielką prośbę, potrzebuję tytuły filmów gdzie będę mogła znaleźć taniec towarzyski, ale nie tylko, może być też inny. A może znacie jakiś teledysk w którym są jakieś ciekawe kroki i podnoszenia. Z góry dziękuję i mam nadzieję na dużo wpisów
Piszcie jaki film zasługuje na miano najlepszego filmu o miłości. Jeśli możecie uzasadnijcie swój wybór.... PISZCIE!!
Film jest dość stary, akcja dzieje się podczas drugiej wojny światowej w Austrii albo w niemczech. W wielkim domu mieszka ojciec z gromadką dzieci (matka chyba nie żyje). Pewnego dnia zatrudnia guwernantkę w której później się zakochuje mimo że ma narzeczoną, której dzieci bardzo nie lubią. Dużo śpiewania, leciał...
Małomiasteczkowy Supermen, ma na swiom koncie takie osiągniecia jak odblokowanie drzwi do miejskiej toalety i podlewaie kwiatów w domach mieszkańców. Trochę senna i bez większego sensu opowieść o miejscowym "bohaterze" nie szanowanym zbytnio przez lokalną społeczność. Gdy znika, znajomych nachodzi refleksja. Padają...
Mozecie mi powieciec ktory to byl odcinek jak Ross został z mikiem (Mąz phoebe) w swoim mieszkaniu i sie okropnie nudzili. Wiem ze to byla chyba 9 seria
Znacie moze filmy, ktore byly lepsze od pierwowzoru literackiego???
zwykle jest odwrotnie wiec prosze o wasze wrazenia. To ze film byl lepszy od ksiazki nie musi oczywiscie znaczyc, ze byl w ogole arcycdzielem :P
Moja lista
1. Malowany welon
2. Wzgorze nadziei ( Cold Mountain)
3. Tajemnica Brokeback...